KARAMBOL U IZOLACIJI: Dalila Dragojević i Filip Car brutalno se sukobili zbog Anđela Rankovića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti i imanju u Šimanovcima Filip Car je prokomentarisao izlaganje Dalile Dragojević o njihovom odnosu.

- Krene u nekom dobrom tonu da priča, a onda devojka od 28 godina priča o flertovanju u marketima. Ona neće da prizna i kaže neke stvari, bolje da sednem, nego da komentarišem ovo - rekao je Car.

- Ma, sad se vadi na bolest - rekla je Dalila.

- Ne priča ona o Anđelu kao kada ona i ja pričamo, pa zapetlja priče o Ani. Ona samo priča o klipovima koji mene ne zanimaju. Ja se vodim onim "Pomozi sirotu na svoju sramotu" - pričao je Car.

- On mene ponižava, tako sa mnom ne može. Meni ne možeš da glumiš mangupa - vikala je Dalila.

- Ne mogu ja ta njena vrdanja. Ne mogu joj pomoći oko toga. Ja sam očekivao da je nju sramota što se muvala sa Anđelom, ali da ju je više sramota zbog našeg odnosa. Ne volim ja tu crtu kod nje kada se vraća ljudima posle sukoba sa mnom. Ona ili meni ili vama ne govori kako jeste, a ja to ne volim. Ja sam hteo da pomognem i sebi i njoj kada smo se muvali, da pobegnemo. Ona da spasi sebe, ugrozi sve oko sebe, ona je izmasakrirala Dejana. Kod mene nema osrednje ili je sve top ili sve puca - rekao je Filip.

- Previše si se usku*io i podigao. Sa mnom ne možeš tako da pričaš pa da si mi iz oka ispao - vikala je Dalila.

- Nemoj da ti slomim glavu pre svadbe. Ja sam bio mali i mizeran kada je i ona videla moje klipove iz izolacije, a njeni klipovi. Ako uspemo da pričamo, pričaćemo ako ne... - rekao je Car.

Dalila i Filip nastavili su sukob i tokom reklama.

- Ja glup nisam, da ti voditelj postavi pitanje, i umesto da kažeš da ta je sramota što radiš neke stvari, kao od zaljubljivanja se ne može pobeći, kao tu za Anđela - rekao je Car.

- Ne, ja sam aludirala na tebe, kako sam zaljubljena u tebe i kako se borim za tebe - reka je Dalila.

- Ma ne lupaj, ja mogu da pričam kao gospodin, ali ti hoćeš da ja pričam o tebi kao o najvećoj ku*vetini - rekao je Car.

- Ja ću otvoriti sebi glavu, pa ću tebi, bolestan sam, a osetljiv na tvoja izlaganja. Ja umem da budem i mangup i gospodin. Ti pričaš kako flertuješ - rekao je Car.

- Pi*ko jedna raspala, reci kako sam ti rekla, a ne ovo što pričaš. Meni nećeš predstavljati i bacati fore - rekla je Dalila, a Car i ona su nastavili da se svađaju.

- Ja sam znao da će tvoje izlaganje mene izbaciti iz takta. Od pominjanja Ane do Anđela. Ti imaš taj rijaliti momenat pa ostavljaš prostor otvoren. Govoriš da te nije sramota. Mene moraš da gledaš u oči dok ti pričam, te fore tvoje mene smaraju. Spucao bih te kamenom u glavu - rekao je Car.

- Samo da prođe ovo. Prekini da konstruišeš priče u svojoj glavi, ako tebi ne odgovoara da pričam o tebi, kako sam tvoja - rekla je Dalila.

- Ti praviš priču kako tebi odgovora. Ja neću da me ljudi gledaju zbog tebe. Je*em li ti familiju, ti nisi svesna šta pričaš i kako - rekao je Car.

- Ja nisam ni sa kim planirala ništa, bio poljubac u obraz, a vi od toga napravili haos, ja ne mogu to. Ovo nije ljubav, ovo je mrcvarenje. Ti si taj koji sve želi da uništi - relka je Dalila.

- Ja ću svoje probleme da rešim odmah, ja ne želim da pričam ni o čemu - rekao je Car.

Nakon toga oni su sukob nastavili i u izolaciji gde su jedno drugome sasuli sve u lice.

- Nemoj da se rugaš i ismevaš, nemoj mene ponižavati, ja mogu da te isponižavam da budeš kurv*tina najveća, pazi šta pričaš, da bi ti ispala nekom igračica. Kada si se vratila u odnos sa Dejanom, znao sam šta radiš, ja sam rekao da znam šta radiš, ja sam za dva minuta vas raščivijao... Udaraš meni po egu, kompleksu i muškosti - pričao je Car.

- Ti si rekao isto kada je Maja bila da je proradilo nešto - ubacila se ona.

- Jeste, ku*ac mi proradio. Ja znam tebe, ti bi koristila sve samo da me udariš po kompleksu i po egu, znam te - rekao je Car.

- Ne može da se rodi osoba za koju smatram da je rođena za mene, a da ta osoba pobegne, pitanje je da li želim nešto, zapamti, da sam imala želju da se mirim, ja bih prilazila i mirila se... Bio si najgori čovek u mom životu. Iz koristi sam sa tobom, evo iz koristi, multimilioner si, jel' si mulitimilioner? - vikala je ona.

- Ne - rekao je on.

- Jel' si najbolji na svetu - pitala je ona.

- Ne - rekao je.

- Jel' dobar prema meni? - pitala je ona.

- Dobar sam - rekao je on.

- Jel' me varao - pitala je ona.

- Da - rekao je.

- I što sam sa tobom - pitala je ona.

- Zato što me voliš - shvatio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5