ONA JE NEZRELA, NEVASPITANA, NEKULTURNA I NEARTIKULISANA: Biljana Dragojević žestoko oplela po potencijalnoj snajki Aleksandri Nikolić

Nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou" pred kamerama televizije "Pink", kontroverzni rijaliti par Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević se ne smiruje.

Naime, od utorka između njih vlada prava drama, a nakon žurke usledile su žestoke svađe, krš i lom. Taman kad se učinilo da se situacija malo smirila, Aleksandra se posvađala sa bivšim dečkom Filipom Carem nakon čega je Dejan doživeo pomračenje i lomio sve pred sobom za crnim stolom.

Nakon drame, Dragojević se preselio da spava u Pab, a povodom čitave situacije između Dejana i Aleksandre za Pink.rs oglasila se njegova majka Biljana Dragojević koja je iskreno prokomentarisala potencijalnu snajku.

- Neću mnogo komentarisati, samo toliko da je ovo odvratno i užasno gledati i slušati. Ovde ima svega osim ljubavi. Ne odvratno, nego ogavno ponašanje jedne devojke. Nezrelo, nevaspitano, nekulturno i neartikulisano - izjavila je Biljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: biljana.dragojevic.bd/Instagram

Aleksandra Nikolićbiljana dragojevićdejan dragojevićZadrugazadruga 5