BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU: Iva Grgurić oblinama očarala muški rod (VIDEO)

Otkako se 2019. godine pojavila u "Zadruzi 3", Iva Grgurić ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

Zgodna Hrvatica poreklom iz Osijeka u rijalitiju je iznela ne tako pohvalne detalje svog privatnog života, zbog čega su gledaoci o njoj imali različita mišljenja. Međutim, većina publike podržala je Ivu, te je iz treće sezone popularnog šou programa izašla kao pobednica u julu 2020. godine.

Od tada, plavokosa dama preselila se u Beograd zbog brojnih poslovnih angažmana, ali i privatnih obaveza.

Iva je postala vlasnica stana u srpskoj prestonici, na čijoj se terasi danas snimala i svojim objavama na profilu na društvenoj mreži Instagram oduševila fanove.

Naime, dvadesetdevetogodišnjakinja bila je odevena u minijaturni jednodelni kupaći kostim crne boje koji je otkrio njene bujne grudi i zategnutu zadnjicu. U video-snimku koji je objavila, Iva je zavodljivo plesala i uspela je da opčini muški rod svojim oblinama.

Starletini verni pratioci uputili su joj niz kompilmenata na račun savršenog fizičkog izgleda, a nekolicina njih, primetila je da je Hrvatica značajno povećala svoje grudi.

- Padaš na priče kao da ne znaš da su najlepše bajke pisali muškarci - napisala je bivša devojka Stefana Karića i Filipa Đukića pokraj fotografije na kojoj je čitala knjigu na svojoj terasi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: iva_grguric_official/Instagram

bujne oblinefizički izgledIva GrgurićZadruga