UČINIO SI BEZBROJ DELA LJUBAVI I ČOVEČNOSTI: Ana Bekuta emotivnom porukom obratila se Milutinu Mrkonjiću na dan njegovog rođenja (FOTO)

Za nekoliko dana navršiće se tačno šest meseci otkako je preminuo nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, Milutin Mrkonjić.

Danas, na dan njegovog rođenja, prijatelji i politički saborci okupili su se na Novom groblju u Beogradu, gde je Mrkonjiću, koji je 2. decembra sahranjen u Aleji zaslužnih građana, dat polugodišnji pomen.

Među okupljenima bila je i Milutinova životna saputnica, pevačica Ana Bekuta, koja se emotivnom porukom oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

- Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina. Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin, učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio - napisala je muzička zvezda pokraj fotografije iz srećnih vremena.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabekuta1/Instagram

ana bekutamilutin mrkonjićšestomesečni pomen