DRAMA NA JAMAJCI: Radnik zoološkog vrta zadirkivao lava i gurao prste kroz ogradu, pa ostao bez jednog (VIDEO)

Radnik zoološkog vrta na Jamajci zadirkivao je lava i provlačio je ruku kroz kavez, kako bi se "pokazao" pred posetiocima, a onda mu je lav odgrizao prst.

Snimak tog događaja je osvanuo na društvenim mrežama, a sve se odigralo u zoo vrtu u blizini Santa Kruza u Sent Elizabetu na Jamajci pre nekoliko dana. Oko 15 prestravljenih posetilaca je prisustvovalo zastrašujućem trenutku.

Na snimku se vidi kako čovek ismeva lava i gura prste kroz otvor u ogradi, kako bi životinju dirao po glavi. U jednom trenutku nije mogao da izvuče prst iz lavljih čeljusti.

Svedok je rekao je isprva mislio da je reč o šali.

- Nisam shvatio koliko je ozbiljno jer je njihov posao da naprave šou. Kada je pao na zemlju, svi su shvatili da je ozbiljno. Svi su počeli da paniče - rekao je.

Jedna žena istakla je da je cela koža oko njegovog zgloba pokidana.

- Pobegla sam, jer sam videla krv i bilo je previše slikovito za mene - rekla je.

Pamela Loson, generalna direktorka Jamajčanskog društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama, rekla je da će otići u zoološki vrt i da će komunicirati sa Nacionalnom agencijom za životnu sredinu i planiranje.

Uprava zoo vrta je objavila da su radnje prikazane na snimku tragične i da ne predstavljaju bezbednosne procedure i politike kojih u zoološkom vrtu moraju da se pridržavaju.

- Ovaj nesrećni događaj nikada nije trebalo da se desi, a mi kao porodica zoološkog vrta Jamajke ćemo učiniti sve da pomognemo gospodinu da nastavi dalje - navedeno je u saopštenju.

Izvor: Nova.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

izgubio prstjamajkalavnapad lavazoološki vrt