POBESNELA ZADRUGARKA PLJUVALA I ŠUTIRALA BIVŠEG DEČKA: Milica Veselinović nasrnula na Mensura Ajdarpašića (VIDEO)

Tokom poslepodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je radio-emisija "Amnezija". Voditelji Stefan Karić i Filip Car su u studio pozvali Mensura Ajdarpašića, koji je imao žestoku svađu sa Milicom Veselinović zbog Marijane Zonjić.

- Ja se ne muvam, boli me k*rac za svakoga. Hoću da se smejem i uživam, ne da nabijam glavu u ćošak, ne da me gledaju ljudi takvog. Ja sam za Milicu uradio sve, ulazio u rasprave, izgubio sve, da bi me ona uništivala ovako. Ništa loše joj nisam uradio. Ja ne smem da sam dobro? Čime sam je povredio? Dođe mi da odem kući, ne razumem više ovo - pričao je Mensur.

- Ti i Marijana ste ranije imali nešto i svaki kontakt sa njom se tumači drugačije - rekao je Ša.

U studio je upala i Milica.

- Kako se Milica druži sa Marijanom, sa Majom i sa još nekim devojkama sa kojima sam bio u priči. Šta će ona u njihovom društvu ako me voli? Hoću da budem srećan i ispunjen, da prikažem pozitivnu stranu sebe. Da sam je pustio od početka samu... Vrlo dobro zna ko je - nastavio je Ajdarpašić.

- Nećeš moći da me ukanališ, ja znam ko sam i šta sam i kakva sam devojka. Više poštovanja imaš prema ovim devojkama, za koje se zna kakve su! - dodala je Milica.

- Ja njoj za njeno bolje govorim, a ona mene trpa - dodao je Mensur.

- Gurni glavom o zid. Ja ispaštam zbog tebe! Ti meni nemaš koga da prebaciš! Ja komuniciram sa Đedovićem i to je to - nastavila je Milica.

- Da li je bio navod da se čula sa tobom, Ša? Da li priča sa tobom? - nastavio je Ajdarpašić.

- Da, ali to nije tačno, i mi imamo površnu komunikaciju - dodao je reper.

- Krivo mi je što sam ti verovala, što sam pala na sve što si mi pričao... - nastavila je Veselinovićeva.

- Ja sam slobodan, imam pravo da radim šta hoću - rekao je Mensur.

- Jesi, ali nije trebalo kad si raskinuo da mi kažeš da ćeš da imaš poštovanja prema meni, da ćeš da nastaviš da imaš sa devojkama isti odnos kao sa mnom. Ovo sada namerno radiš, zna koje stvari me povređuju! - dodala je Milica.

- Kunem se u Ardijana, ovo je najveće zlo, u pravu je bila moja majka, od reči do reči, sve sam dao za nju, ja sam budala - poručio je Ajdarpašić i izašao iz studija.

- I dalje je tu za tebe. Da li samim tim, ti osećaj kao da ti je blizu i očekuješ pomirenje? - upitao je Ša.

- Ja nemam nadu, znam da se nećemo pomiriti. On je meni rekao da će da me poštuje u nekim stvarima, ja njega poštujem. Ja u svađama samo nisam imala poštovanja. Ja njemu nisam ništa uradila. I onda je rekao da će da ima sa devojkama da ima isti odnos kao pre. Ja sam sa Marijanom okej. Ja sam svesna sebe i znam ko sam i šta sam, on mene ponižava. To je za mene poniženje, posle raskida je rekao jedno, a sada radi drugo. On da je hteo, da je naša porodica bila problem, on bi sačekao još mesec dana. On voli slobodu, to je on. Ja njega i dalje poštujem i ne priređujem mu neke stvari. Ima svima napolju da kožem da to nije tako. Ja sam njega poštovala ovde. Mene ni jedan muškarac ne interesuje ovde. Za mene inat ne postoji, inat je izgovor za potajnu želju. Kao da radi namerno to, kao da zna šta me povređuje - rekla je Milica.

U radio je ušao i Mensur, koji je prekinuo Miličino izlaganje:

- Ja ću samo da kažem da su joj drugarice svaka čast! Ja nikada nisam rekao da je istina to što drugi pričaju o njoj - rekao je Mensur.

- Ja sam se ovde njemu dodvoravala više nego svojoj porodici - rekla je Milica.

- Ja treba ovde da joj se klanjam, ma daj. Njen fijasko nastaje kada ostane ovde bez mene. Srušiće je, ja znam da će da je sruše - vikao je Mensur.

- Ti si mi najbliži, srušio me - rekla je Milica.

- Gora mi je ova sezona nego ona, sto puta. Gora mi je ova Milica - rekao je Mensur.

- Ti si smrad i odron, pu! Ona da je pametna, ona bi majku svoju poslušala - rekla je Milica i pljunula Mensura.

- On zna kako se ovde stavri odvijaju, zato pazi na sve - dodaje Milica.

Ajdarpašić je još jednom izašao iz studija radio "Amnezije" i to nikad besniji zbog sukoba sa Veselinovićevom, a ona je nastavila da priča o njemu.

- On priča da je moja majka nacionalista, ovo će skupo da ga košta. Ne može da mi nabija grižu savesti, priča da mami nema kući pare da odvede. To me ne interesuje, ja nisam kriva. Sam je kriv za svoju kontrolu. Priča da mu želim loše, da mu želim loše, pričala bih svašta za njega, neću da ga kanalim. Ja mu u svađi kažem neke stvari... Po svemu što sam videla, nije zbog naših porodica raskinuo, nego da bi imao ovakvo ponašanje, da bi on mogao da bude on. Krivo mi je što priča da me voli - rekla je Milica.

Mensur je ponovo stigao u studio.

- Samo da vas podsetim i završavam priču. Ovo je Milica koja je dogovarala lažnu vezu za rijaliti - pričao je Mensur.

Milica je u tom trenutku šutnula Mensura u zadnjicu.

- Hajde, šut u dupe. Ostroga mi, kunem se, nikakvu vezu nisam dogovorila. Pominje Tomovića, jer misli da imam plan sa Tomovićem. Nikakvu vezu nisam dogovarala, zaklela sam mu se u najsvetije. Zna šta je radio, pominje sve stvari samo da bi sebe iščupao! - urlala je Milica.

- Moja jedina mrlja je ponašanje u svađama, nemam mrlju u rijalitiju. Ostaću sama - poručila je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Mensur AjdarpašićMilica VeselinovićZadrugazadruga 5