OBRISAĆU POD TOBOM: Dalila Dragojević i Filip Car u brutalnom okršaju, pljuštale uvrede i psovke (VIDEO)

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević napustila je emisiju "Pitanja gledalaca" nakon što je njen dečko Filip Car zagrlio cimerku Mimu Šarac. Dalila je otišla u sobu za izolaciju gde je odmah odvojila krevete, a za njom je stigao i Car i usledila je brutalna rasprava.

- Hoću lepo da pričam sa tobom - rekao je Car.

- Marš u pi*ku materinu od mene - rekla mu je ona.

- Ja sam kriv što mi razbijaš šolju iznad glave? Ja sa tobom ne mogu da izađem na kraj, ja ne znam kako da funkcionišemo ovako! Je l' možeš da pričaš lepo? - pitao je Car.

- Skloni se od mene, najgora sam prema tebi, skloni mi se da te ne vidim nikada više, pričaš da sam ja ku*vetina - vikala je Dalila.

- Nema problema, ne treba da budemo zajedno - vikao je Car.

- Nismo zajedno, imaš tamo krive noge, pa sam njima upravljaj - rekla je Dalila.

- Ne treba meni ovaj stres, nećemo da budemo zajedno - vikao je Car.

- Marš napolje, ostavi me na miru - vikala je Dalila.

- Nemoj da te uzmem i obrišem pod sa tobom. Jesam ti ja ikada rekao nešto, za Gruju, Ša.. - vikao je Car.

- Nemoj da tripuješ ti da sam ja najgora i da nema ko da bude uz mene napolju. Srešćemo se jednom napolju, pa ćemo da vidimo - vikala je Dalila.

- Šta? Znam ja na koga si ti mislila i šta si rekla, to su kuvarluk i laži. Na šta misliš? Za Dejana, za napolje? Je li? Znam ja da si ti kur*etina najveća, nisam ja pogrešio, ja imam 29 godina prošao sam stoke koliko hoćeš - vikao je Car.

Nakon niza uvreda i pretnji Dalila i Car su nasrtali jedno na drugo, urlali i gurali se, a onda je Dalila završila na podu i počela da lije gorke suze zbog celokopnog haosa koji je nastao sa Filipom. On je nastavio da besni i izbacio napolje sve plišane igračke koje su dobili od podrške, ali i posteljinu. Dalila se za to vreme nije pomerala sa poda, a njeni jecaji su odzvanjali izolacijom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5