J*BAĆU VAM MAJKU NASRED TUZLE, NEMOJ DA VAS PODAVIM I POKOLJEM: Filip Car brutalno zapretio Dalili Dragojević i njenoj porodici (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car tokom dana više puta su se posvađali i fizički sukobili u sobi za izolaciju. U jednom trenutku Car je počeo da je vređa i psuje, a uputio joj je i brutalne pretnje.

- Mrš napolje, k*rvetino - pričao je Filip.

- Videćeš za ovo! Videćeš - rekla je Dalila.

- Hoćeš izaći napolje? - urlao je Car i slomio njene naočare.

- I tvoja će sestra biti... - dodala je Dragojevićka.

Car je izašao napolje da se smiri, pa se ponovo vratio.

- Crkni. Šta me vuče tebi, šta mi se dešava s tobom? Šta me vuče takvom zlu, Bože, daj mi da dođem sebi. Nisam te ni ugrizao, ti vrištiš da sam te ugrizao. Petljaš, muljaš, koristiš me za izvlačenje za svoj razvrat i blud. Gde mi je pamet, da se otarasim smeća? Šta mi je u glavi? Umesto da se sprdam, ja se uhvatio najvećeg zla na planeti. Priča laži o meni, mulja, petlja... Čoveka sa kojim je bila pet godina je htela da diskvalifikuje, a ja mislim da mene voli. To se j*be gde stigne, to nema šta ne radi... To u čoveku može probuditi najgore. Da ja žrtvu napravim od ovog genetskog otpada. To porodice, prevare, magije, heroini, to nema šta nema... U šta sam se ja uvalio, kreten iz normalne porodice. Još ona gleda sa kim će vezu, od mene, pa do drugog, pa se posvađa sa bivšim, pa priziva momke napolju. Šta ja slušam i gledam, još se meni nameće. J*bem ti krv i familiju i sve na svetu. Najlakše je izludeti ovakvog manijaka u svoju korist. I sve sam joj ja kriv. Ja sam kriv što se j*bala sa bivšim mužem, što joj se neko dopao. Ja sam za sve kriv - govorio je Car.

- Je*em li ti mamu, 40 dana smo još ovde, napraviću ti ono što želiš. Kako si se tamo sređivala, stoka jedna sa 17 pobacivala, po Švajcarskoj nema šta nije radila. Ja ne čekam ništa više... - govorio je Car.

- Mrš napolje, mamu ti jebem - rekao je Filip.

- Kajaćeš se - rekla je Dalila.

- Marš napolje, nemoj da od mene praviš idiota - rekao je Car.

- Sad će ti sve stvari biti uništene - rekla je Dalila.

- Marš napolje, uvek sam te iskreno voleo, svi da mi se smeju, žrtvu praviš od sebe, pitao sam te da mi kažeš i istinu i sve, izlazi napolje. Glavu ću ti razvaliti, idi tamo i plači... - vikao je Filip.

Dalila je konačno odlučila da se preseli iz sobe za izolaciju, kako bi pobegla od Filipa Cara. Ponela je sa sobom medveda koji joj je poklonio otac Huso, a upravo ovaj medved joj je pružio spas. Naime, Car je pokupio ostale medvediće i izbacio ih kroz vrata, a veći medved ju je sačuvao kada joj je zalupio vrata.

- Nosi i ove ostale prnje - urlao je Car.

- Zapamti da ću ti sve pobacati - zapretila je Dalila i otišla.

Nakon što je izabacio iz izolacije, Dalila se vratila po svoju posteljinu.

- Da li sam te pitao da mi lepo kažeš neke stvari - pitao je on.

- Jastuk je moj - rekla je ona.

- Dobićeš za ovo - rekla je Dalila.

- Ostavi i ne cepaj. Pusti me da imam na čemu da spavam - rekao je on.

- Možeš biti mangup u "Zadruzi", napolju ne - rekla je Dalila.

- Jebaću vas majku nasred Tuzle, nemoj da vas pokoljem i podavim, sve do jednog koji dođe po tebe - pretio je Car.

Dalila ja zatim sa svojim stvarima izašla napolje i u jezero bacila poklon od fanova koji su dobili juče.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5