UVEK TRAŽIM ČUDNE MUŠKARCE: Barbara Bobak otkrila zbog čega je bila u ljubavnoj vezi sa Darkom Lazićem

Barbara Bobak i Darko Lazić nedavno su raskinuli ljubavnu vezu, a folker je nakon privođenja zbog vožnje u alkoholisanom stanju izjavio da je "lečio tugu alkoholom".

Pevačica je sada progovorila o svom emotivnom životu i poručila da svaki problem koji ima, rešava u četiri zida, jer kako kaže, ne želi druge da zamara svojim problemima.

- Oduvek sam imala taj stav da svi ljudi oko mene imaju dovoljno svojih problema, zašto bih ja bilo koga zamarala svojim problemima i prvi put sam sada osetila da ipak nisam sama na svetu i to mi je jako pomoglo, imam gomilu prijatelja i porodicu koji su me čupali iz tih nekih loših emocija i dali mi snagu da nastavim i dođem sebi - rekla je Bobakova i dodala:

- Ja sam jedna emotivna osoba koja će da dođe kući i preplače celu noć, jer mi se sve skupilo, a nekad sam u fazonu da ću da postrojim pet likova u vrstu koji su dva sa dva.

Barbara je nedavno otkrila i razlog raskida s Darkom, a ne krije i da je njen emotivni život oduvek bio komplikovan i da je njen izbor muškaraca specifičan.

- Kroz život sam imala jako čudne veze, uvek sam tražila čudne muškarce, jer sam ja prvenstveno jako čudna osoba. Ja ne mogu da budem sa nekim koga, ja i moji prijatelji nazivamo "civilom", u smislu da je čovek koji ima neki redovan posao, što bi se u sociologiji reklo, standardna biografija, školovao se, zaposlio, skućio. Kod mene je sve nekako bilo zbrda-zdola, jer sam ja takva, na svoju ruku - priznala je pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Grand.online
Foto: barbara.bobak/Instagram

Barbara Bobakdarko lazićemotivna vezaraskid