ON JE KLOŠAR, ŽENOMRZAC I KOLJAČ IZ CRIKVENICE: Ljuba Pantović žestoko oplela po Filipu Caru nakon saznanja da ju je ogovarao u "Zadruzi"

Ovih dana, na meti svih medija, našli su se Dalila Dragojević i Filip Car, koji svojom turbulentnom vezom svakodnevno izazivaju burne reakcije publike. Novinari portala Pink.rs kontaktirali su Dalilinu najbolju prijateljicu Ljubu Pantović, i upitali su je šta ona misli o dešavanjima koja su postala sve učestalija i učestalija.

- Jadniju stvar od njihove zadnje tuče nisam videla! Da je onako vuče po podu - to je njegova bolest, a mirenje posle toga je njena bolest. Ozbiljan razgovor ću imati sa Dalilom kad izađe i nadam se da će je biti sramota kad bude videla video prikaz svoje "divne veze" i da će se osvestiti nakon toga. To me podseća na stokholmski sindrom gde žrtva pravda zlostavljača, krivi sebe i njega brani. Međutim, sve je to njen izbor, tako da je meni još više poražavajuće. Rekli su mi ljudi i da je meni "je*ao majku" zbog čestitke gde sam Dalili napisala da ću joj vezu natrljati na nos, i da treba da bude sama. Ako je to rekao (nisam lično čula), onda nek je*e svoju mamu koja ga nije vaspitala i pored koje je izrastao u klošara i ženomrsca, u stoku i koljača iz Crikvenice. Ako to nije rekao, onda povlačim reči - izjavila je Ljuba Pantović.

Izvor: Pink.rs
Foto: ifbb_pro_ljuba_pantovic/Instagram

dalila dragojevićFilip Carljuba pantovićZadrugazadruga 5