VODITELJKA SE ZVANIČNO RAZVELA, A BIVŠEM MUŽU PLAĆA KREDIT ZA STAN: Otkriveni detalji kraha braka Marije Veljković i Milana Milovanovića

Marija Veljković pretprošlog četvrtka zvanično se razvela od supruga Milana Milovanovića.

Voditeljka "Slagalice" se, još kada je rešila da okonča brak, pre nekoliko meseci, vratila u svoj devojački stan na Medakoviću, a njen dojučerašnji suprug ostao je da živi u nekretnini za koju je ona podigla kredit. Iako je Veljkovićeva napustila taj stan, ona je nastavila da plaća rate za kredit jer Milan već mesecima nema stalan posao.

Prema rečima izvora bliskog paru koji je upućen u ovaj razvod, Milovanović često menja poslove, pa stoga finansijski nije stabilan.

- Mariju poznajem dugo i mogu da vam kažem da je veoma odgovorna žena. Vredno radi i bori se za svoju porodicu. Tokom braka na sve načine je pokušavala da pokrene muža, ali očigledno nije u tome uspela. Razvod je bio neminovan. Nije htela da trpi nesigurnost, a Milan je često menjao poslove. Radio je nekoliko meseci, pa dobije otkaz, i opet Jovo nanovo. Sve je bilo na njenim leđima. I deca i posao i sve obaveze, da ne pričam o troškovima. Razgovarala je ona sa njim, motivisala ga i pokušavala na sve načine da ga stabilizuje, ali bezuspešno - priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, Veljkovićeva ima maksimalnu podršku roditelja, što joj je pomoglo u teškoj situaciji.

- Njena porodica je jedna od cenjenijih u Zaječaru. Otac Mirko je čuveni ortoped i godinama je bio direktor Medicinskog centra. Sada ima svoju ordinaciju u Knjaževcu, radio je i u inostranstvu. Marija je od malih nogu navikla da je okružena ljudima koji privređuju, rade i imaju obaveze. Roditelji su joj kupili nekretninu još dok je studirala i ona sada opet živi u njoj. Nije se udala zbog novca, ali želi pored sebe čoveka koji hoće da radi - kaže izvor i nastavlja:

- Ona je uvek bila zaposlena. Ne treba zaboraviti činjenicu da je na kastingu RTS 2005. godine od pet hiljada prijavljenih baš ona izabrana za rad u toj medijskoj kući. Od tada je maksimalno posvećena poslu TV voditelja, a i pored toga je radila još dva posla. Kao što to biva, zaljubila se i bila uverena da i njen partner deli ista uverenja, obaveze, ali ispalo je da nije baš tako. Sve je bilo na njenim plećima. Nije mogla da podnese takav život. Želela je da se što pre razvede kako bi nastavila sa normalnim životom bez tenzije. Sada je posvećena deci i poslu kako bi ispunila sve finansijske zahteve koje život nameće. Ja sam joj godinama prijatelj i znam tačno šta se sve izdešavalo, zato sam i merodavan da ovo sve kažem - završava sagovornik "Kurira".

Izvor: Kurir.rs
Foto: Boško Karanović

kreditMarija VeljkovićMarija Veljković Milovanovićmilan Milovanovićrazvodtop_slider