BUDITE HRABRE I ODVAŽNE: Koji modni trendovi će obeležiti leto 2022. godine?

Ono što će svakako obeležiti sezonu leto 2022. godine jesu jarke boje. Devojke ove godine svoj ormar treba da obogate bojama kao što su žuta, pink, narandžasta i zelena. Ljubiteljke toplih i neutralnih boja moraće da izađu iz zone komfora i da se opredele za nešto upadljivijije kolorite ukoliko žele da budu u trendu.

Modni trend iz devedesetih se vraća na scenu. Takozvani "crop topovi" su ponovo u modi ovog leta. Oni su namenjeni uglavnom mršavim devojkama pa su zbog toga modni kreatori bili kritikovani od strane javnosti. Mnoge devojke prosto nisu građene za ovakve odevne komade koji zahtevaju potpuno ravan stomak i uzak struk.

Ono što se ponovo našlo u ovim kolekcijama su kocke i pruge. Ova dva printa su klasici koji su često zaboravljeni kada se priča o trendovima jer se iz godine u godinu modni kreatori opredeljuju za njih. Ukoliko još uvek nemate ovakve printove u svom ormaru, vreme je da ih kupite. Svakako se nećete pokajati i oni će vam poslužiti i u narednim sezonama.

Ove godine su aktuelne torbice u obliku polumeseca. Možete iz kupiti u bilo kojoj boji, ne možete pogrešiti. Najrazličitiji koloriti su u opticaju, a mnoge poznate ličnosti se upravo opredeljuju za njih i one su osvojile dosta pohvala modnih kritičara.

Vreme je da uskočite u mini suknje i kratke majice. Ove godine dolazi u obzir sve što je usko i ističe ženske obline. Ono što je sigurno, što budete hrabrije u svom izboru veće su šanse da ćete biti obučeni u skladu za pravilima koja su postavile velike modne kuće ove godine.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

jarke bojekratke majicemini suknjemodaTOPu trendu