LJUBAVNA DRAMA U BELOJ KUĆI: Dejan Dragojević pobesneo zbog laži Aleksandre Nikolić o bivšem dečku (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je dnevna emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje koje je bilo za Aleksandru Nikolić.

- Za kog dečka si pitala frizera kada ti je stavljao nadogradnju? - glasilo je pitanje.

- Pitala sam za... da ne objašnjavam, da ne petljam ljude od spolja... To je bilo bez veze, za jednog frizera kod koga sam išla ranije - odgovorila je Aleksandra.

- To nije tačno, mi idemo kod istog frizera - rekla je voditeljka.

- Ma jok, pitala sam za frizera, jer se njih dvojica znaju. Znam da se o tome priča, ali on ne poznaje nijednog mog dečka... Jasno je da ne mogu da ga pitam jer ne može konkretno ni da mi kaže - govorila je Aleks.

- Baš zato što ne možeš direktno, zato je tako i ispalo - viknuo je Dejan Dragojević.

- Nisam ja toliko ni glupa, ni mutava, znam ja odlično šta radim. Ovde mnogi pokušavaju da me ponize... Pitala sam bukvalno bez veze, kao šta radi taj i taj - nastavila je Nikolićeva.

- Ne, on je rekao da ćutiš, kada si pitala za tog dečka - dodala je voditeljka.

- Možda on mene nije razumeo... Ali ja nisam pitala za dečka, jer on ne zna nijednog sa kim sam ja bila - pravdala se Aleks.

- Upetaljala si se bez veze. Pitaš frizera za nekoga koga on i ne poznaje - dodao je Miki Đuričić.

- Da li je vama sada lakše da ispadne da ja lažem - vikala je Aleks.

- Ma lupa gluposti. Kontradiktorno je sve što je rekla. Baš zato što je pametna, neće ga pitati direktno nego kroz šifru... Čupaj se kako znaš. Preispitaću ja ovo danas - rekao je njen dečko Dejan.

- Ja sam u svojoj vezi dala sebe maksimalno, a šta će sada da se kači, ne interesuje me. Nas dvoje smo pričali bez veze i ja sam ga pitala za frizera o kome smo nekada ranije pričali - nastavila je da se pravda Nikolićeva.

- Odgovaraj na pitanja - viknuo je iznervirani Dragojević.

Dejan je nakon ove poslednje svađe prišao Aleksandri i pokušao da porazgovara sa njom, kako bi rešili problem. Međutim, to mu nije pošlo za rukom i usledila je nova rasprava.

- Ne, nego mene ne razume niko šta sam htela da kažem - rekla je Aleksandra.

- Je l' lažeš ili ne lažeš? Ako je to pitanje bilo pre dve nedelje, bilo je i na "Pretresu", počela je nova nedelja i opet dođe pitanje. Je l' to slučajno? - pitao je Dejan.

- Šta hoćeš da ti kažem? Neću nikog da imenujem - odbrusila mu je ona.

- Sve je bilo kontradiktorno, još si krenula da se svađaš i da urlaš. Aleksandra, ja sam ti rekao da ti svesno ućutiš, kad je dobacila jednu reč. Znaš da priča protiv mene, pa ti prija ušima. Kad ustanem da pričam, ti se naspram mene dereš i pričaš. Što mene ne pustiš da pričam? - govorio je Dejan.

- Na šta okrećeš ti? Šta hoćeš ti? On ne zna nijednog mog bivšeg momka, nema dodirne tačke. Nisam mogla da pitam, pošto se aludiralo na to - dodala je ona.

- Rekla si da on ne zna nikog, pa si došla kod njega i pričala. Kako je mogao da zna kad si pričala o 100 njih? - nastavio je Dragojević.

- Pričali smo o jednom upečatljivom. Neću da ga uvaljujem u problem - rekla je ona.

Nakon svađa sa Nikolićevom, Dejan je iskoristio pauzu za reklame da se osami u dvorištu Bele kuće i ohladi glavu, jer je bio vidno iznerviran zato što Akeksandra nije htela da prizna o čemu je razgovarala sa frizerom, te joj je zamerio što je kontradiktorna.

Čak i nakon Aleksandrinih pravdanja, Dejan nije verovao da je ona sa frizerom pričala o drugom frizeru, već je sumnjao da ga je ispitivala o bivšem dečku.

Njih dvoje su legli u krevet, i iako je delovalo da neće razgovarati, jer joj je Dejan okrenuo leđa, ipak je došlo do rasprave. Dragojević je sve vreme nešto šaputao, a pošto nisu nosili bubice nije se najbolje čulo o čemu razgovaraju, osim u trenucima kad su povisili ton jedno na drugo.

- Ajde spavaj - odbrusio joj je Dejan.

- Kad sam se ja uspaničila? Šta pričaš ti? Što pričaš tako sa mnom? Je l' ti vidiš sebe? - pitala je ona.

- Šta će meni ovo u životu? - pitala se vidno iznervirana Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdejan dragojevićZadrugazadruga 5