DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM: Ksenija Bujišić progovorila o rizičnoj trudnoći i borbi za ozdravljenje sina Danila

Voditeljka televizije "Prva" Ksenija Bujišić sredinom aprila na svet je donela svoje drugo dete.

Lepa dvadesetosmogodišnjakinja rodila je sina Danila, a sada je za magazin "Hello!" otkrila da je njegov dolazak na svet pratio niz komplikacija, od rizične trudnoće, preko prevremenog porođaja i kasnijih posledica zbog kojih je morala na operaciju.

- Dugo me nije bilo u javnosti zbog opravdanog razloga. Smatram da sam dužna, zbog drugih žena koje prolaze nešto slično, da progovorim o velikoj borbi koju smo prošli Danilo i ja. Danilo je naše čudo. Bilo je rizično, naporno i stresno. Ne znam kada ću se osloboditi svih tih strahova zbog borbe koju smo vodili, ali rezultat je najvažniji, a to je da je on živ, zdrav i presladak. Prvi put sam u životu osetila šta znači biti bespomoćan, kada si najpotrebniji nekome kome si najvažniji. Rečima ne mogu da opišem strah, ni sve što nas je čekalo, već smo bili umorni od prethodne borbe, a tek te čeka najvažnija. Mogu slobodno da kažem da je taj trenutak kada sam ga iz Narodnog fronta ispratila na Institut za neonatalogiju ujedno i najsrećniji trenutak u mom životu, jer sam ga tada upoznala i prvi put videla, a sa druge stane najteži i najtužniji jer je tek tada krenula bitka i borba koja je do sada u mom životu bila najteža i najvažnija, ali na kraju je ukus pobede bio najposebniji, jer je on živ i zdrav. Izveli smo ga kući i sve je onako kako sam i zamišljala da će biti. Ni u jednom momentu se nisam predala, niti sam smatrala da će se neka druga opcija nama destiti otkada smo se upustili u rizičnu trudnoću. Znala sam da ćemo oboje biti živi i zdravi - rekla je Ksenija i dodala da je nakon Danilovog dolaska u porodični dom morala na operaciju, kada su joj najviše pomogli roditelji.

Podsetimo, popularna voditeljka tokom skladnog braka sa Miljanom Banićevićem rodila je i ćerku Loru, koja je na svet došla u maju 2019. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bujisic.ksenija/Instagram

Ksenija Bujišićporođajtop_slidertv prva