NOVI LJUBAVNI PAR U ZADRUZI: Lazar Čolić Zola priznao da je u vezi sa Nevenom Savić (VIDEO)

Tokom popodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je još jedna podela budžeta, a ovonedeljni vođa Mina Vrbaški, objasnila je zašto je dala mali budžet Lazaru Čoliću Zoli. On je nakon toga, priznao da je u vezi sa zadrugarkom Nevenom Savić. Tom prilikom je istakao da uživa u vezi sa njom i da mu je lepo, kao i da nema nikakvu grižu savesti.

- Zola brate, sori (smeh). Što se Zole tiče, žao mi je, nećeš biti jedini kome ću dati mali budžet, a da mi je drag. Imali smo par ratova zbog Miljane, ali sam ove sezone super. Ovo što se dešava sa Nevenom, ranije sam komentarisala: "Što si je otkačio?" , a sada vidim da sve ispada da je to zarad kadra. Možda je ona iskrena u neku ruku, možda i ne, ti najbolje znaš - rekla je Mina.

- Od jutros smo u vezi - rekao je Zola.

- Ono njeno ustajanje i teatralisanje: "Čime je on mene povredio" - rekla je Mina.

- Na neki način se jesam ograđivao, zbog nekih dešavanja. Nemam nikakvu grižu savest, ušao sam vezu, lepo nam je. Vidi, meni je fino, uživam sa njom i super nam je, a videćemo u nekom narednom periodu. Nema te osobe prema kojoj sam osećao emociju, a da sam ušao u odnos - ubacio se Zola.

Naredne budžete dala je Ani Jovanović i Sanji Grujić.

- Sledeći mali budžet ću morati da dam i Ani. Ja sam iznela neke stvari od spolja, nisi loš lik. Ti znaš da podbodeš,a nekad ne. Rekla sam ti da treba da komentarišeš. Super si mi, nema zle krvi između mene i tebe. Iskreno ti ovo govorim - rekla je Mina o Ani, pa je prešla na Sanju:

- Sanja je neko koga obožavam sa njenim pričama o tome kako je zapalila kuhinju. Imala je dečka, izašla je u klub sa drugim dečkom, pa je pozvala svog dečka da je odveze sa ovim dečkom, pa nije shvatila šta je uradila. Ti si neko ko dobro zapaža, volim što pričaš ravno, to mi drži pažnju. Nisi ti nešto bum uradila, pa da se povučeš. Volim da se družim sa tobom. Isto kao što sam rekla i Ani, između mene i tebe ne postoji zla krv, čak šta više, volim sa tobom da popričam, jer mi kažeš uvek iskreno mišljenje - rekla je Mina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

lazar colic zolaNevena SavićZadrugazadruga 5