JAKOV I JOVAN IZABRALI IME ZA SESTRU: Seka Aleksić otkrila kako će joj se zvati ćerka

Seka Aleksić je majka dva dečaka, Jakova i Jovana, a ona i njen suprug Veljko Piljikić žele da njihova porodica bude veća. U emisiji "Premijera" pevačica je otvoreno govorila o planovima za proširenje porodice, kao i o velikoj želji sina Jakova.

- Do sada je već trebalo da budem trudna. Jovan ima dve i po godine. Htela sam da napravim malu razliku između dece zato što želim više naslednika, pa neću u pedesetoj rađati. Želela sam do 45. godine da se ostvarim kao majka. Ali svakako, ja ću se truditi da što više dece izrodim, jer to je najveće bogatstvo - priznala je Seka, a zatim dodala:

- Jovan je mali još i ne može na taj način da odgovori, ali Jakov želi sestru, čak zna i kako će da se zove! Njegova je želja da se zove Sofija.

Tokom celog života je Seka bila samo uz majku, jer su joj se roditelji razveli, ali baš zbog toga joj je njena podrška bila od presudnog značaja za karijeru.

- Moja mama je meni uvek bila podrška. Mislim da je svaka mama uvek najveća podrška. Mene je to kroz čitavu karijeru vodilo, zato što sam odrastala uz mamu. Naravno, u početku nije bila za to, ali to svi već znate. Ali, mama je definitivno sve na svetu - rekla je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

jakov piljikićJovan PiljikićJovan Piljikić Jakov Piljikićseka aleksićtop_sliderveljko piljikić