IZLIV BESA PRED ZADRUGARIMA: Filip Car ne oprašta Dalili Dragojević flertovanje sa Anđelom Rankovićem (VIDEO)

Tokom emsije "Gledanja snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su imali priliku da komentarišu svađu Dalile Dragojević i Filipa Cara zbog Anđela Rankovića. Voditelj Milan Milošević pozvao je i aktere ove priče da prokomentarišu klip.

- Ja nemam šta da kažem - rekla je Dalila.

- Anđelo zna da on njoj nije bio igra - dodala je Sandra Rešić.

- Anđelo, je l' ovo istina? - pitao je Milan.

- Svi imaju svoje viđenje, ali malo pre sam rekao pravu stvar. Ona je sposobna da uradi tako nešto. Ja nju tad nisam pitao da li je igra, tek posle svega. Ja u tim trenucima nisam pomišljao da je igra... Ona je bila u odnosu sa mnom, njemu davala novac, gledala ga, on primetio, imala tajne priče sa Marijanom... Filip je od nje dobijao hranu. Filip je rekao da je znao neke stvari koje mu je pričala ispod jorgana. Nakon svega i svih priča, veurjem da je tip žene koja je spremna da uradi i više od svega toga, a da to bude igra - odgovorio je Anđelo.

- Kad jednom sj*beš, igre bez granica počinju. Ja tvrdim da napolju i ovde nikad prvi prema ženi nisam pogrešio. Hoćeš Minu, Aleksandru? Bio sam častan, pošten... To su stvari gde nju zanima zašto sam tako govoorio u radiju. Ja za Dejana suptilnije pričam, ali on je meni i dalje u glavi. Ja za Anđela smatram da ni Dejan, ni odnos sa Anđelom, ni drugi odnos sa Dejanom nije bilo iskren sa njene strane. Ona je neko ko ne može da kontroliše svoje emcije i zaljubljenost, ona ide do kraja. Opet ostale su stvari koje me muče i koje ne mogu da žvaćem. Ja moram ovo sam sa sobom da rešim. Ona je mene iznenadila da nema šta da kaže - govorio je Car.

- Šta je tvoj najveći problem? Da li misliš da je ona napaćena i da joj je prijala njegova pažnja? - pitao je Milan Milošević.

- Mislim da joj je prijalo. Ja sam je ispovređivao, pa da pokaže meni i ljudima da će doći neko ko nije bezveze tip. Anđelo je inteligentan, ima ime i prezime, lep i nije neki bezveznjaković. Ona je pokazala da neko može da stane nju iza svega, možda se opere. Vratila se meni, a nije to problem. Problem je kad mi prođe slika kako se ona ponaša. Problem je kad nije bila iskrena sa Dejanom, a imala je odnose. Prođe mi kroz glavu da li bi se to desilo, da li je bila spremna... - pričao je Filip.

Dalila i Filip izašli su ispred Bele kuće za vreme reklama i počeli da se raspravljaju jer ona nije htela da komentariše svoj odnos sa Anđelom.

- Nemam snage vie da se objašnjavam, juče smo pričali. Ti se iživljavaš na meni - rekla je Dalila.

- Nemaš snage, a od mene tražiš da se svađam sa Anom? - pitao je Car.

- Ovo slušam već dva meseca. Juče sam sa tobom imala izlaganje od tri sata. Ako ne možeš reci da ne možeš - govoria je Dalila.

- Ne mogu - odbrusio je Car.

- Okej - rekla je Dalila i otišla od njega.

Međutim, Car je ušao u Belu kuću za njom i nastavio svađu.

- Ti meni izgledaš kao da sve ono što su rekli je istina. Sad ćeš čuti nešto novo i zapečatirano. Ti na tvoju temu nemaš ništa da kažeš i slažeš facu - govorio je Filip.

- Tvoja priča od sinoć, ovo sad i sve što planiraš to si ti - dodala je Dalila.

- Moje planove r*zjebeš ti. Hoćeš imati šta da kažeš kad dođe voditelj? Evo ja ti tražim - besneo je Filip.

- Pričala ja ili ne, ti ćeš uraditi to što planiraš - rekla je Dragojevićka.

- Je l' imaš potrebu da pričaš o ovome? Je l' si slušala šta ljudi pričaju? - upitao je Car.

- Ja ako krenem da pričam, ti ćeš da skačeš - poručila je Dalila.

- Nije pričano samo o toj temi, pričano je i o meni. Pričao je Marko, Sandra i Anđelo, mnogo toga je rečeno i mislio sam da imaš potrebu da ustaneš. Ti posmataš ljude, pomislio sam da ćeš reći da je sve istina. Pitam te zadnji put je l' imaš nešto da kažeš? - pitao je Car.

- Evo nemam, popio si mi mozak - odbrusila je Dalila.

Dalila se osamila u pušionici nakon svađe sa Filipom, ali se on vrlo brzo pojavio i nastavio da je ispituje o odnosu sa Anđelom Rankovićem.

- Posle ovakvih priča koje su bile za stolom i posle ovakvog klipa treba da stanem pred one koji su me uvek učili da preko takvih stvari ne prelazim. Ja treba da opravdavam, a taj neko nema snage da iznese svoje mišljenje. Evo reci meni šta imaš da kažeš na ovo? - pitao je Filip.

- Milion puta sam ti rekla. Muči me ono što me čeka napolju, ovo mi je najmanji problem - odgovorila je ona.

- Meni je ovo najveći problem, a napolju rešiti sve mi je najmanji problem. Dovodiš me u sumnje jer nemaš šta da kažeš. Ti si 30 različitih verzija pričala sa mnom - rekao je Car.

- Ja imam strah da pričam zbog tvojih reakcija. Ja nikad svoje izlaganje nisam završila. Ja se kajem za to, ne znam šta drugo da kažem. Nije to trebalo da mi se izdešava, tako da izgleda i tako da bude - govorila je Dragojevićka.

- To je sve što imaš da kažeš? Ne mogu... Svoju energiju da trošim za nekoga ko će reći da nema snage da priča za stvar koja mi je u glavi donela nemir - nastavio je Filip.

- Kako više imaš srca? - pitala je Dalila.

- Neće biti više ništa, ko te j*be - odbrusio je Car i izašao iz pušionice.

Filip je ponovo pobesneo i napao Dalilu jer mu se nije pravdala, kao što se Mina Vrbaški opravdava i plače Mateji Matijeviću. On je ušao u crveno i počeo da lomi sve pred sobom.

- Dalila, ti si samo čekala ovako nešto. Samo si čekala da me dovedeš do eksplozije... Je l' mesec dana pričam o istoj stvari? Gledaj me kad ti pričam u oči. Klinka od 21 godinu ide da dokaže i pokaže nešto kome ceni. Sa km ja gubim vreme? - urlao je Car.

- Što se porediš? - pitao je Milan Milošević.

- Poredim kako devojka treba da reaguje kada greši. Treba doći pred oca, majka i Bruna i reći da njoj opravdavam sve, a ona neće da komentariše - nastavio je da besni on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5