IMA NEŠTO KU*VINSKO U SEBI, NAMERNO ME PROVOCIRA I PODBADA: Filip Car definitivno stavio tačku na ljubavnu vezu sa Dalilom Dragojević (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Filip Car odgovarao je na pitanja novinara Darka Tanasijevića. On se osvrnuo na prethodnu noć, koja je za zadrugara i Dalilu Dragojević bila, kako oni kažu presudna.

- Preplakao si jutro, šta je ono što te je navelo na to - započeo je Darko.

- Nisam, učinilo ti se - pravdao se Filip.

- Svakako si bio tužan, razgovarao sa Zolom, o svom životu, emocijama. Kako se sada osećaš? - pitao je Tanasijević.

- Odlično, na neki način slobodno. Malo sam zaboravio zašto sam došao ovde... Bio sam u odnosu koji iz mene izvlači sve loše, koji nema perspektivu. Sve je izlizano, a svaki novi pokušaj me vraća unazad. Zaboravljam svest o porodici, o pravim vrednostima, o onim ciljevima koji sam imao... Mesec dana pred kraj treba da uživam, a ne da se dovodim u neka stanja koja su nepotrebna - odgovorio je Filip.

- Nije ti bilo jasno kako Dalila nema snage da se raspravlja i objašnjava odnos sa Anđelom, a za sve ostalo ima? - pitao je Tanasijević.

- Mi smo generalno iscrpljeni. I ona je od mene više puta tražila da objašnjavam mnoge situacije... Dozvoljavao sam sebi da uđem u probleme, zarad nje, a kod nje je drugačija situacija. Ono što mene remeti, ona za to nema vremena... Kod nje su ogromne promene u raspoloženju, a meni to mnogo toga govori. Mnogo toga mi je lažno... Shvatio sam, da to moje loše ponašanje i sve to što izgovaram, je samo da bih sebi sve ogadio kako bi presekao konačno... Neću dozvoliti da se kunem, a da prekršim, sada je definitivno. Kada bi prešao preko toga, ne bih da se vratim kući. Ako spomenem dete od svoje sestre, koju volim najviše na svetu, onda je to nešto sasvim drugačije. Svesni ste, da sam ja Dalilu zavoleo, da sam se vezao za nju, ali ne verujem joj, ne vidim perspektivu. Ne mogu ja sve da sažvaćem, ne mogu da varam. Nije to za mene... - govorio je Car.

- Više puta si rekao da ona od tebe pravi idiota i kretena - naveo je Darko.

- Ja sam video da mi se podsmeva, da mi pokazuje srednji prst, da me namerno nervira i podbada... To su stvari koje mnogo ukazuju. Rekao sam joj da je tumačim kao lošu osobu, a ja po postupcima vidim da je to tako... Ako je to sa Anđelom bila igra, kako je mogla da to radi čoveku koga voli, a momku sa kojim se igraš, praviš probleme... Nije mi to jasno... Ne želim više da budem neko ko će je sputavati u nečemu, neka se sada ponaša kako želi. Voleo bih da je vidim nasmejanu i srećnu... - rekao je Filip.

- Rekao si da je ona ku*vetina koja ti se igra sa mozgom, da ima nešto ku*vinsko u sebi - dodao je voditelj.

- Delim devojke na dobre i loše, tako ih klasifikujem. Ovde, u zatvorenom prostoru je još bolje vidljivo, ali zavoliš, vežeš se, pa drugačije reaguješ... Ali da, ima, neki postupci njeni to pokazuju - rekao je Filip.

- Dalila je meni prelazila preko mnogo stvari, ja gledam kada sam s njom, ona dobija tu snagu. Ne dam joj da komentariše, ona se svađa, kažem joj da komentariše, ona nema komentar. Ona ispada labilna, danas priča sa Dijom koja je rekla da je bila prostitutka za 20 franaka. To su stvari koje se meni ne sviđaju, ne prijaju, i to mi pokazuje da ne treba da budem tu. Ja o ovoj ženi imam u podsvesti loše mišljenje, a stalo mi je do nje, šizofreno je, a svi znate da sam imao šansu da se operem od nje, od odnosa sa njom, a ja sam se vratio njoj. Ja za sebe mogu da kažem da sam kurvar, da sam loš, agresivan ali ona ne mora biti takva, ja želim da ona bude brend, a ne neki materijal sa pijace. Meni neće biti lako, biće mi teško bez nje, ali ovo ti je dokaz, ova njena mimika lica meni govori: Beži Filipe što dalje... ja ne prepoznajem sebe u odnosu sa njom. Danima već meni to nije to, ne prija mi taj odnos, ne želim više da mi Dalila bude devojka, a ne želim više ni korektan odnos - rekao je Car.

- Ja mislim da kada je sve u redu između nas dvoje, mislim da ona postaje arogantna i bezobrazna. Kada bih postigao u naredne 4 nedelje da sameljem emocije, da nemam nikakav kontakt sa njom, ja bih bio najsrećniji čovek. Ove četiri nedelje ću da prozivim i da molim porodicu da me sačeka. Sve što joj ja loše želim nek se vrati meni - dodao je Car.

- Da li će Dalila naći nekog normalnog momka? - upitao je Darko.

- Zaslužuje da nađe, a onda sve vreme govori i priča da ona 16 godina nije sama. Ja nju volim, ali nemam nameru da se vratim u taj odnos nikada. Odlučio sam da budem, sam i slobodan i to je to - dodao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5