JANKO JOŠ UVEK NE ZNA, ALI ŽELIM TREĆE DETE: Biljana Tipsarević progovorila o proširenju porodice

Bivša televizijska voditeljka, a sada uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević progovorila je o proširenju svoje porodice.

Naime, Biljana je navela da bi volela da dobije treće dete, ali tek za 5 ili 6 godina.

- Volela bih, ali možda za 10 godina. Šalim se naravno, punim 39 pa ne bih mogla baš toliko da čekam. Možda za jedno 5 ili 6 godina. Volim ja tako da pravim te razlike od 6 godina kao što je između Emili i Noe - rekla je modna kreatorka.

Dodala je da nije pravo vreme trenutno jer njen suprug Janko Tipsarević stalno putuje.

- Mislim da trenutno ni on ni ja ne razmišljamo o tome, jer nismo ni pričali o tome. Mi uvek sve planiramo, kada je za šta realno vreme. Ipak mislim da nije pravo vreme da dobijemo treće dete sada u trenutku kada moj suprug stalno putuje i gradi kompanije koje su u inostranstvu. Čekamo da se neke stvari malo promene - rekla je Biljana.

Modna kreatorka se osvrnula i na ćerku Emili koja, kako kaže, mnogo liči na njenu sestru Jovanu Šešević.

- Ja sam veoma srećna što imam devojčicu, jer sam uvek maštala o tome da imam ćerku kao što je moja sestra. Pošto sam jako ponosna kakav je čovek moja sestra. Nije da verujem u astrologiju, ali po tim karakternim osobinama su identične. Moja sestra i Emili su jarac i devica u horoskopu i kao da ju je Jovana rodila. Karakterno su identične i jako liče. Jako sam srećna što imam sina i ćerku, a sad treće svejedno mi je - rekla je Biljana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

biljana tipsarevićemili tipsarevićjanko tipsarevićnoa tipsarević