NAKON PRERANE SMRTI SUPRUGA VIDOJA RISTOVIĆA: Nikolina Pišek ne zna kako da otplati 800.000 evra kredita?!

Nikolina Pišek na velikim je mukama, i to finansijskim, nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini usled popuštanja rada srčanog mišića.

Supružnici su, kao što je poznato, u Hrvatskoj podigli dva kredita od po 400.000 evra za kuću u kojoj su planirali porodično da žive.

Međutim, prerana smrt Nikolininog supruga dovela je do toga da je voditeljka, tvrde izvori, u ozbiljnom problemu, koji pokušava da reši kako zna i ume. Renoviranje kuće se uveliko završava, ali nevolje koje ima sa ocem svog supruga - Vitorom Ristovićem, dodatno je muče.

- Nikolina ide na to da je ona zvanična supruga pokojnog Vidoja i veruje da ima pravo na nasledstvo pokojnog supruga. Međutim, njoj je novac neophodan brzo i nema vremena da čeka da vidi kad će i da li će uspeti nešto da naplati, pošto je njen svekar izričit da ona nema pravo ni na šta i spreman ja da angažuje i najbolje advokate da to izguraju. Sada je već veliko pitanje da li će živeti u ovoj kući koju pravi. Kako se poverila prijateljima, postoji mogućnost da je izdaje, jer život u njoj će biti veoma skup. Vidoje nije štedeo kad je Nikolina u pitanju, pa je i pristao da se ogroman novac uloži u kuću, za koju njegov otac tvrdi da ga je ubila. Radovi još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti, jer Nikolina trenutno nema toliko novca - priča izvor "Kurira", koji je zbog prijateljskih odnosa s Nikolinom insistirao na anonimnosti.

I Pišekova je u više navrata ponosno govorila o svojoj oazi mira, a Vitor tvrdi da je lično on slao Vidoju novac za nju i da za to ima priznanice, kao i da je sva imovina njegova i da ju je nasledio od pokojnog dede.

- Ona ne može da deli moju imovinu! Kako, bre, ona da deli moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj, što je restitucijom oduzeto mom dedi i vraćeno meni. Nasledio sam grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, koja je od mermera i bronze. I sad, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu mog dede i oca, moje majke? Sve se vodi na mene. Vidoje je skupljao antikvitete, on je to voleo i pažljivo birao. Pokloniću to istorijskom muzeju ili bilo kom drugom ko će da napravi legat od toga. Neću valjda da dozvolim da ti antikviteti, koje je on voleo, da ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovde i prodaje. On ih jeste voleo i jeste ih kupovao, ali ne njenim novcem, nego mojim. U životu sam imao šest galerija, antikvarnice, stanove - rekao je Miša Grof, dok Nikolina tvrdi da on nije zakonski naslednik pokojnog sina i da nju i unuku uskraćuje za deo imovine koja joj zakonom pripada.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

kreditkuća u zagrebumiša grofnikolina pišeknikolina pišek ristovićvidoje ristovićvitor ristović