DOBRA UDOVICA JE SAMO MRTVA UDOVICA: Nikolina Pišek otkrila koliko je bole uvrede svekra Miše Grofa nakon smrti supruga Vidoja Ristovića (FOTO)

Srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo 8. maja u 44. godini i iza sebe ostavio neutešnu suprugu Nikolinu Pišek i njihovu ćerkicu Unu Sofiju.

Nakon četrdesetodnevnog pomena Ristoviću u javnost su isplivale šokantne tvrdnje njegovog oca Vitora, poznatijeg kao Miša Grof, da je Nikolina bahata i koristoljubiva, te da je zanima samo novac.

Hrvatska voditeljka i Ristović ušli su u bespoštednu borbu, a njihov rat oko imovine glavna je tema srpskih i hrvatskih medija.

Četrdesetšestogodišnja brineta oglasila se danas na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i fanove šokirala iskrenošću o onome s čime se suočava nakon smrti supruga.

- Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo... Kažem "tu smo" jer mi je inboks pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za decu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog. Dobra udovica je samo mrtva udovica. Deca su nebitna, greška koja se dogodila putem... "Greška" koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvezde s neba. Ne smem da napišem šta bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati. No, istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svetlost dana. I kada govoriš istinu, ne moraš da razmišljaš šta si kome rekao, svima govoriš isto - napisala je Nikolina pokraj svoje fotografije.

Nakon objave Pišekove usledile su reči podrške njenih prijatelja, kolega i fanova, a ovim povodom oglasila se i srpska pop zvezda Jelena Karleuša koja je u svom stilu prokomentarisala situaciju u kojoj se voditeljka našla.

- Lutko lepa, draga, mila i dobra, bori se za sebe u inat svih balkanskih mrzitelja žena, bori se za svoje dete jer ti mu to kao majka duguješ, bori se. Tačka. Glavu gore i ne daj na sebe nikada nikome! Budi primer svom detetu za borbu u životu. Svako ko ti reč kaže, svako ko se drzne da se bavi tvojim parama, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom - neka p*ši ku*ac. Nisi dužna nikom da se pravdaš ili da objašnjavaš, pogotovo ne na ovim prostorima gde su žene građani drugog reda, gde mediji i muškarci brutalno gaze sve žensko, gde je čak i žena ženi vuk! Borba draga, lepa i pametna, glavu gore jer je život jedan! A drugi neka pu*e, bre - napisala je oštro Jelena ispod Nikolinine objave.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vidojeristovic/Instagram

miša grofnikolina pišekUna Sofija Ristovićvidoje ristovićvitor ristović