JUNACI SERIJE "IGRA SUDBINE" IZ DINAMIČNOG ŽIVOTA U AKTIVNI ODMOR: Matea Milosavljević, Tijana Maksimović i Luka Raco proveli nezaboravne dane u Crnoj Gori (FOTO)

Nakon intenzivnog perioda snimanja jedne od najpopularnijih serija u našoj zemlji "Igra sudbine" junaci ove telenovele potražili su predah na severu Crne Gore, upustivši se u avanturu aktivnog odmora, uživanja u čarima netaknute prirode na planinama i jezerima, kao i u gastronomskim specijalitetima u seoskim domaćinstvima.

Jedni od najpopularnijih glumaca novije generacije, koji su se proslavili u ulogama serije "Igra sudbine", Luka Raco, Matea Milosavljević i Tijana Maksimović, bili su gosti Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i tom prilikom upoznali se sa raskošnom lepotom prirode i turističkom ponudom severa ove zemlje.

Foto: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

Na ovoj turi, mladim glumcima ukazala se prilika da uživaju u turističkim potencijalima tri planine - Durmitora, Bjelasice i Prokletija. Oprobali su se u uzbudljivim aktivnostima kao što su zip line, vožnja kvadovima, jahanje konja, kajaking, hajking... Na njihovoj ruti našla su se i čarobna skrivena jezera, čija lepota mami uzdahe, a poseban gastronomski užitak priređen im je u seoskim domaćinstvima sa lokalnim specijalitetima.

Svoje impresije sa ovog putovanja redovno su delili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama a u svojim izjavama istakli su čime su posebno bili očarani.

Foto: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

Za Luku je ovo bio i odmor i avantura za pamćenje. Iako često boravi u Crnoj Gori nikada se nije upoznao sa severom ove zemlje i priznao je da je impresioniran.

- Teško je dočarati ovu neopisivu lepotu i iskustvo koje ću itekako pamtiti. Morate to uživo doživeti. Ko je bio vratiće se ponovo, a ko do sada nije imao priliku lično mu preporučujem - istakao je ovaj popularni glumac.

Foto: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

Osim tradicionalnih crnogorskih specijaliteta i gostoljubivosti domaćina, posebno oduševljenje kod glumice Tijane Maksimović izazvala je vožnja džipovima iz Plava do vidikovca iznad Hridskog jezera koje odskače svojom lepotom i posebnošću. Priznala je da bi na svakom od mesta koje je obišla mogla danima da sedi u tišini i divi se prirodi.

- Jedva čekam da, sledeći put kad krenem na Jadran, ovde ostanem nekoliko dana. Koliko mi je bilo lepo, možda ipak i ne stignem do mora - naglasila je mlada umetnica.

Foto: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

Posebnu emociju i uzbuđenje doživela je Matea Milosavljević koja je otkrila da je od lepote i uživanja zaplakala od sreće i da će ubuduće boravak na planini biti obavezan deo njenog odmora.

- Volim divljinu, a Crna Gora je idealno mesto za savršen odmor i veoma sam zahvalna na ovom iskustvu - izjavila je šarmantna Matea.

Ovo je samo početak zasluženih odmora mladih glumačkih zvezda. Oni se već spremaju za nove destinacije, kako bi napunili baterije za nove projekte i angažmane, a sigurni smo da njihovi pratioci željno iščekuju da sa njima podele nova iskustva i avanture.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

aktivan odmorcrna goraigra sudbineluka racoMatea Milosavljevićserija igra sudbineTijana Maksimovićtop_slider