POMIRILI SE BIVŠI VERENICI: Marina Gagić i Darko Lazić obnovili romansu?!

Darko Lazić poznat je kako po dobrom glasu i hitovima tako i po skandaloznom privatnom životu koji godinama ne prestaje da intrigira javnost.

O njegovim turbulentnim ljubavnim odnosima dosta se pričalo i pisalo, a da je od ljubavi do mržnje tanka linija, potvrdio je izvor koji je otkrio da je pevač obnovio vezu sa nekadašnjom verenicom Marinom Gagić, koja je bivšeg pljuvala na sva usta.

Naime, prema rečina izvora lista "Alo!", Darko i Marina odlučili su da ljubavi pruže još jednu šansu, ali da vezu i dalje kriju jer Lazića tazbina ne prihvata.

- Nakon što je raskinuo vezu sa Barbarom Bobak, Darko je vrlo brzo obnovio ljubavni odnos sa bivšom verenicom Marinom Gagić. Oni su zajedno nešto više od mesec dana, Darko još uvek živi u Novom Sadu, a Marina je sa njihovim zajedničkim sinom Aleksejom kod svojih roditelja u Pećincima - rekao je na samom početku razgovora sagovornik, koji ističe da Gagićeva nije lako podnela rastanak od folkera s kojim je planirala budućnost.

- Marina je bila povređena, ljuta, razočarana... Darko je davao premalo novca za njihovog sina, uživao je javno u ljubavi sa drugom devojkom dok je ona patila. Počela je život od nule, vratila se u Pećince kod roditelja, borila se sa komentarima okoline... Zaista joj nije bilo lako - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, a onda je otkrio zbog čega je Marina folkeru pružila još jednu šansu.

- Darko joj je obećao da će neke stvari promeniti. Svesna je Marina da je on boem, da neće odustati od takvog načina života, ali ju je uveravao da će se više posvetiti njoj i detetu, kao i da je neće varati. Ona Darka mnogo voli, odlučila je da mu pruži još jednu šansu, ali ovoga puta je oprezna - rekao je dobro upućeni sagovornik, i dodaje:

- Marinina porodica ne želi da čuje za Darka, oni su gledali koliko je ona patila zbog njegovog ponašanja i ne bi dozvolili da ponovo prođe kroz istu stvar. Upravo zbog toga se Marina sa njim viđa u tajnosti, sve dok ne bude sigurna da se promenio i da joj neće ponovo prirediti isto poniženje. Planira da pripremi porodicu i onda im saopšti da se zvanično pomirila sa Lazićem - zaključio je sagovornik.

Darko Lazić ostao je nem na pozive novinara, a Marina je kratko poručila:

- To nije istina, nemam dalji komentar.

Izvor: Alo!
Foto: gagic_marina/Instagram

Aleksej LazićBarbara Bobakdarko lazićmarina gagićtop_slider