NOVAK U NAJDRAŽEM DRUŠTVU: Tara i Stefan Đoković istrčali na očev omiljeni teren (VIDEO)

Slavlje Novaka Đokovića povodom osvajanja nove titule na Vimbldonu nastavilo se i danas. Najbolji srpski teniser vratio se na teren koji obožava, ali ovoga puta ne sa reketom u ruci, već sa osvojenim peharom i u društvu svoje porodice.

Stefan i Tara, deca 35-godišnjeg Beograđanina trčala su po terenu sa kojeg njihov otac nosi najlepše profesionalne uspomene, a na zelenoj travi pridružila im se i Novakova supruga, njihova majka Jelena.

- Dragocen trenutak sa mojom porodicom ovog jutra. Koliko radosti mi pričinjava što ih vidim kako trče po legendarnom terenu i koja je privilegija što delim ovo svoje putovanje sa njima. Hvala Vimbldonu na ovoj prilici. Nosim kući mnogo uspomena za ceo život - napisao je Novak.

Srećna porodica pozirala je na terenu na kojem je Novak u nedelju ispisao istoriju, po sedmi put osvojivši Vimbldon. Istog dana Jelena i Novak proslavili su osam godina braka. Novak je Jeleni čestitao godišnjicu nakon osvojenog pehara rekavši da je to poklon za nju.

Jelena se nešto ranije oglasila na Instagramu, gde je uz mnoštvo zajedničkih fotografija suprugu čestitala ovaj važan datum.

- Imamo osam godina braka, ali ipak smo 17 godina zajedno! Tinejdžeri.

Popularni par sina Stefana dobio je u oktobru 2014. godine, a ćerku Taru tri leta kasnije.

Autor: Nadlanu.com
Foto: wimbledon - Instagram/PrintScreen

jelena đokovićjelena i novak đokovićnovak đokovićnovak i jelena đokovićstefan đokovićTara Đokovićtop_slidervimbldon