PEVAČICA UZELA SUPRUGOVO PREZIME: Dženifer Lopez i Ben Aflek izgovorili sudbonosno "da" u Las Vegasu (FOTO)

Holivudske zvezde Dženifer Lopez i Ben Aflek tokom vikenda venčali su se u Las Vegasu.

- Venčali smo se! Ljubav je lepa. Ljubav je mila. I pokazalo se da je puna strpljenja. Dvadeset godina je čekala - napisala je Lopezova na svom sajtu.

Par se venčao sedamnaest godina pošto su otkazali prethodnu veridbu.

Fanovi širom sveta bili su presrećni kada je par prošle godine objavio da je ponovo u vezi, a nisu krili ljubav ni na društvenim mrežama.

Zvanični zapisnik iz Las Vegasa u Nevadi pokazuje da je gospođa Dženifer Lopez prezime promenila i da se sada zove Dženifer Aflek.

Na svom sajtu, ona je napisala da su u subotu odleteli za Vegas i čekali u redu da se venčaju sa ostalim parovima.

- Bili su u pravu oni koji govore – Sve što vam treba je ljubav. Srećni smo zbog svega što imamo, novu porodicu, koju čini petoro predivne dece i nikada se više nismo radovali onome što predstoji - napisala je Dženifer.

Par se upoznao 2002. godine na snimanju filma, a verili su se 2003, međutim, veza je bila kratkog veka i raskinuli su naredne godine.

Tada u naveli da je "prekomerna medijska pažnja doprinela raskidu".

Međutim, otkada su po drugi put zajedno, par često deli fotografije i video snimke na društvenim mrežama, a fanovi su počeli da ih nazivaju po starom nadimku – Benifer.

Dok su bili razdvojeni, pevačica se verila nekoliko puta i bila je udata za pevača Marka Entonija od 2004. do 2014. godine. Sa njim ima dvoje dece, a brak sa Aflekom joj je četvrti.

Popularni glumac je bio u braku sa koleginicom Dženifer Garner od 2005. do 2018. godine i imaju troje dece.

Foto: onthejlo.com
Foto: onthejlo.com
Foto: onthejlo.com

Izvor: Danas.rs
Foto: onthejlo.com

ben aflekdženifer lopezmark entonitop_slidervenčanjevenčanje u Las Vegasu