NASTAVLJA SE RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Dalila i Dejan Dragojević ponovo se žestoko sukobili zbog vradžbina i crne magije (VIDEO)

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita" gosti voditelja Milana Miloševića bili su zadrugari koji su definitvno obeležili petu sezonu, Dalila i Dejan Dragojević. Njih dvoje, ušli su kao bračni partneri, a izašli kao razvedene individue sa svojim novim partnerima.

- Nisam puno razmišljao o tome, na kraju je došlo do preseka stanja - rekao je Dejan.

- Zašto si je pitao u kojoj pozi je imala seks? - upitao je voditelj.

- Zato što sam mogao da pretpostavim dokle je išlo i kako je išlo. Produkcija mi je puno pomogla i hvala im na tome - rekao je Dejan.

- Da li ti je čudno što Dejan ne zna koliko imaš godina? - upitao je Milošević.

- Glupost, ceo svet zna koliko ja imam godina - rekla je Dalila.

- Jelena iz Beograda, pozdrav za sve. Nemam pitanja, imama samo kostataciju. Ja mislim da je sve to jedna igra, koja traje, do kog vremena, videćemo. Vidim da je Dalila jako srećna kada je pored Dejana, dok je on suzdržan. Nadam se da će te njihove nagrade da podele sa Carem i Alekasandrom - rekla je gledateljka.

- Ja sam raspoložena jer mi ljudi kažu da sam super i da treba ovako da nastvim. Što se moje nagrade tiče, nemam potrebu da delim to ni sa kim. Osoba koja bude tu pored menem, vrlo rado ću deliti kao i do sada. Nikakva igra nije u pitanju. Nema nikakvog foliranja, niti suza. Pričam sve što mi je na duši jer nemam potrebu da ćutim više - rekla je Dalila.

- Imali su sve da prate 24h, sve imaju crno na belo. Sami mogu da zaključe da su sve priče realne - rekao je Dejan.

- Malo pre se povela priča oko mog intimnog odnosa sa Carem, neka osoba (Dejan) pogleda svoj seks koji je transparentan. Moj je bar ispod pokrivača, a ne kao drugi. Svi su bili upleteni u sve, zbog ovog gospodina ovde. Ja sam shvatila, da neko, kao što je Dejan poželi smrt, pa onda se zapitajte. Ja želim svakom sreću, ali da nekom želim smrt, pitajte se o kakvoj osobi se radi - isprovocirala je Dalila Dejana.

- Nisam bio svoj, ne znam šta se desilo, rekao sam Darku da, kada idem kod "Karamujića", da snima. Neko je rekao šta je njena majka pričala, ja sam se naježio - dodao je Dejan.

- Zašto si rekao Aleksandri da izbegava da stavlja minđuše? - upitao je Milan.

- Dole su bile situacije koje ne mogu da se opišu. Meni su se stvarno čudne stvari dešavale tamo - rekao je Dejan.

- Druge porodice su se bavile vradžbinama i drugim stavrima. Filip i ja smo prošli šta smo prošli, jer smo isti. Osećam se kao da sam sama u emisiji - smejala se Dalila.

- Ja nisam došao ovde da mene neko izazove na raspravu. Ja sam brz i efektan i moje reči su kao mač. Ja sam neko ko je pobedio i mislim da nisam zaslužio da me sa ovom spajate, reagujem na sve što kaže. Ja odgovaram na sve što me narod pita. I da ja vraćam i onda da mi neko kaže: Vidi, evo, sada me napada... Ja ne ulazim na silu u raspravu, ja ne radim nešto zarad ugovora. Ja sam slon zbog vas, vi ste moji glasači. Drugi neka budu dambo, ja ću da budem slon - odgovorio je Dejan.

- Vidite kako se lepo pročepi samo zbog jedne rečenice. Ja pričam jer smatram da treba da ispričam - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dalila dragojevićdejan dragojevićZadrugazadruga 5