POSLE 24 GODINE: Dragana Katić napušta "Grand"?!

Dragana Katić (56) navodno je rešila je da svoj poslovni život promeni za 180 stepeni. Kako prenose mediji, Katićeva će posle čak 24 godine vernosti "Grand produkciji" i istoimenoj televiziji preći da radi ni manje ni više već na TV "Pink".

Izvor blizak voditeljki koji je želeo da ostane anoniman otkriva detalje medijskog transfera koji će obeležiti 2022. godinu.

- Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila nedavno - počinje izvor.

- Predlog da se pridruži ružičastom jatu došao je kao posledica želje čelnika "Pinka" da u svojoj medijskoj kući okupi najpoznatije voditeljske zvezde. Dragana je godinama vodila programe koji su po svom žanru bili isključivo muzičke i zabavne emisije, a kako sada stvari stoje, na "Pinku" će se vratiti televizijskom formatu koji ju je i proslavio.

Iako je mlađe generacije jako dobro znaju, ne sećaju se svi da je Katićeva karijeru počela na Radio-televiziji Beograd i da je tada sa čuvenim Banetom Vukašinovićem vodila Jutarnji program.

- Dragana bi na "Pinku" trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. Ponuda joj se izuzetno dopala jer pored toga što je vraća u njen primarni žanr i zabave i informative, pruža joj priliku da se i novoj i staroj publici prikaže u punom sjaju svog dugo godina sticanog iskustva. Uz to što će biti voditeljka, Dragani je ponuđeno i mesto urednika jutarnjeg programa onih dana kad ga ona radi, što joj predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Na taj način moći će da obrađuje i one teme koje i nju lično potresaju, inspirišu i tangiraju - objašnjava izvor.

Katićeva je započela karijeru 1986. godine na TV RTB. Pored jutarnjeg programa, vodila je i emisije "Leto na Adi", "Nedeljno popodne", kao i dodele nagrada i festivale "Oskar popularnosti" i MESAM. Najveći uspeh ostvaruje kao voditeljka emisije "Grand šou", a član Grand produkcije je od njenog osnivanja 3. decembra 1998. godine. Poslednjih godina gledali smo je kao voditeljku veteranskog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno". Oprobala se i kao glumica kada je 2005. godine u seriji "Ljubav, navika, panika" igrala Lili.

Izvor: Alo.rs
Foto: dragana_katic/Instagram

dragana katićgrandgrand produkcijajutarnji programnikad nije kasnotop_slidertv pink