POD ISTIM KROVOM SA BEBICOM, ZOLOM I IVANOM MARINKOVIĆEM: Miljana Kulić u "Zadrugu 6" ulazi sa svim svojim muškarcima

Miljana Kulić navodno ulazi u "Zadrugu 6" sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Lazarom Čolićem Zolom i Ivanom Marinkovićem.

Problematična Nišlijka i preduzimač iz Beograda već su potpisali ugovor s produkcijom, a ovih dana to treba da učini i Miljanin bivši dečko Zola.

Sa čelnicima "Pinka" pregovara i Ivan, otac njenog četvorogodišnjeg sina Željka.

- Od septembra nas čeka pravi šou u "Zadruzi"! Miljana ulazi u rijaliti sa Bebicom, majkom Marijom i sinom Željkom. Zanimljivo je da će živeti u istoj kući sa Zolom, s kojim je provela tri i po godine. Ona će se pred kamerama konačno suočiti i s Marinkovićem, koji ne želi da čuje za njihovog sina. Poznajući Miljanin temperament, leteće perje svakog dana - kaže izvor blizak produkciji.

Prema njegovim rečima, Kulićeva s nestrpljenjem čeka susret s Ivanom Marinkovićem, inače bivšim mužem Goce Tržan.

- Ona je sa Ivanom zatrudnela u "Parovima", a trudnoću je iznela u prvoj sezoni "Zadruge". Porodila se u Nišu, a Marinković je samo tada svratio da vidi dete, da bi potom pričao kako mora da proveri da li je on Željkov otac i tražio da se uradi DNK analiza! Njih dvoje su od tada u svađi. Miljanu zanima da sve to istera na čistac, ali i da vidi kako će se Ivan ponašati kada svakog dana bude viđao sina.

Miljana Kulić potvrdila je za Informer da će se od septembra useliti na luksuzno imanje u Šimanovcima s porodicom.

- Pre nekoliko dana sam potpisala ugovor za "Zadrugu 6" i unapred uzela novac. I to ne samo ja, već i Nenad, moja mama, a s nama će biti i Željko. Bebica i ja ćemo živeti u "Beloj kući", a Marija i on u posebnom apartmanu. S njima će biti i moj ujak, koji će Željka voditi u vrtić, Zoološki vrt, na Kalemegdan... Želim da ima normalan život - kaže Miljana, koja na pitanje da li je brine to što će njeni bivši momci živeti s njom, odgovara:

- Ne znam ništa o tome i ne zanima me!

Inače, Miljana je prošle nedelje bila na operaciji smanjenja želuca u Istanbulu i već je smršala! Rijaliti zvezda je, prema pisanju medija, u jednom trenutku imala čak 141 kilogram, pa je rešila da dovede liniju u red.

- Posle operacije sam za samo sedam dana izgubila 13 kila. Kad počne "Zadruga 6", imaću 75 kilograma i izgledaću mnogo bolje - kaže Kulićeva.

Izvor: Informer.rs
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

ivan marinkovićlazar colic zolamarija kulićmiljana kulićNenad Macanović BebicaZadrugaZadruga 6željko kulić