DA JE IMALA PIŠTOLJ, PUCALA BI: Lazar Čolić Zola progovorio o incidentu kada mu je Miljana Kulić štiklom povredila glavu (VIDEO)

Učesnik pete sezone rijalitija "Zadruga" Lazar Čolić Zola prvi put otkrio je detalje kobne noći, kada ga je Miljana Kulić štiklom izudarala po glavi.

- Osetim u jednom momentu udarac neki, mislio sam da sanjam, ovde ispod oka mi je bila dva milimentra zabodena štikla, držim se za desno oko, nešto kontam, verovatno sam možda nešto sanjao, onda dobijam ponovo udarac, tu već vidim o čemu se radi - pričao je Zola.

- Treći ožiljak dobijam sa leve strane glave, ovde imam ožiljak, četiri kopče sam imao. E, taj treći udarac kad sam dobio, koji mi je bukvalno probio glavu, tad sam ustao i znao sam da sam živ, ali da nije dobro. Onda sam otišao u dnevni boravak, tu sam osetio da mi lije krv sa tri mesta na glavi - pričao je Lazar u emisiji "Između dve vatre".

On se osvrnuo i na Miljanin povratak nakon diskvalifikacije:

- Nisam se osetio izdano, nego sam imao dozu straha da to može da se ponovi, jer ona da je u tom momentu imala pištolj, ona bi pucala - govorio je Zola.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

lazar colic zolamiljana kulićZadrugazola