NAŠA ŽELJA JE ISPUNJENA: Sara Oster i Marko Rokvić otkrili pol bebe koju čekaju (VIDEO)

Pre desetak dana popularni pevač Marko Rokvić i njegova supruga Sara Oster otkrili su da u njihov porodični dom uskoro stiže drugo dete.

Najmlađi sin muzičke legende Marinka Rokvića i poznata blogerka imaju šestogodišnjeg sina Despota, a popularni par sada je saznao i kog pola je beba koju s nestrpljenjem iščekuju.

Naime, zaljubljeni partneri su na svojim nalozima na društvenoj mreži Instagram objavili emotivan video-snimak u kojem se može videti trenutak kada su saznali da će dobiti ćerku.

- Kakvo iznenađenje, jer naša želja je ispunjena. Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima. Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takođe sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama. Ceo video je dugačak, privatan, prepun svega, gužve, vike, smeha, suza, radosti, boja, konfeta, nedostajanja, šarenila, zagrljaja i poljubaca, ali smo isekli kratke isečke naše ljubavi, i reakcije našeg Nidže i naše prabake Milke (u roze garderobi) jer smo se danima smejali, ali u kojima je toliko ljubavi i sreće zbog nas, jer dovoljno je reći - porodica - napisala je Sara pokraj simpatičnog klipa.

Pored roditelja, saznanju da će u porodicu Rokvić stići devojčica najviše su se obradovali pevačev stariji brat Nikola i prabaka Milka.

Nakon objave skladnog para usledile su čestitke njihovih prijatelja, kolega i fanova.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: oster_little_momster/Instagram

despot rokvićmarinko rokvićmarko rokvićnikola rokvićSara Ostertop_slidertrudnoća