UPALA U NIKOTINSKU KRIZU: Miljanu Kulić posetili psihijatri, ne može da izdrži bez cigareta

Miljana Kulić i dalje se nalazi pod budnim okom lekarskog tima Kliničkog centra Srbije, u kome se nalazi otkad je prebačena iz Niša.

Kao i prethodnih dana, Miljana i dalje, usled želje za cigaretama, pravi haos i zadaje velike muke bolničkom osoblju, koje se trudi da joj pomogne.

Danas je tokom dana kod Miljane u poseti bio i konzilijum psihijatara, koji su s njom porazgovarali i na osnovu toga procenili kakvi će biti njeni dalji koraci tokom lečenja u ovoj ustanovi, s obzirom na agresivno ponašanje koje ispoljava zbog nikotinske krize, u kojoj se nalazi već danima, piše "Kurir".

- Miljana je agresivnija iz dana u dan. Traži stalno duvan, kafu, hoće da jede. Preti da će da skoči s prozora, da će pobeći kući... Zbog svega toga, lekarski tim sa poluintenzivne nege je morao da potraži pomoć i da se konsultuje s kolegama s psihijatrije, pa je odlučeno da oni dođu, porazgovaraju s njom i da vide koju dodatnu terapiju mogu da joj prepišu s obzirom na to da joj je sada ustanovljena i dijagnoza insomnije, ali i njeno ponašanje i postupke u prethodnih nekoliko dana - ispričao je izvor, te dodao da su lekari od njene majke Marije Kulić zatražili da dostavi dokumentaciju o ranijem Miljaninom psihijatrijskom lečenju.

Podsetimo, Miljana je u ponedeljak, nakon što se probudila iz sedacije, pretila da će da se baci s prozora klinike ako joj lekari ne daju odmah cigaretu.

- Vikala je na sestre i plakala. Preklinjala ih je da joj daju duvan, ali one za to nisu htele ni da čuju, budući da je pušenje najstrože zabranjeno. Kada je shvatila da od toga nema ništa, tražila je da je puste da ide kući na svoju odgovornost. Ponavljala je da ne može više da izdrži, da umire od gladi i želje da zapali - ispričao je izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

marija kulićmiljana kulićnikotinnikotinska kriza