RADUJ SE, MARKANE: Nikola Rokvić uputio emotivnu rođendansku čestitku bratu Marku uz pesmu sa pokojnim ocem Marinkom (VIDEO)

Poznati pevač Marko Rokvić proslavlja danas svoj 34. rođendan.

Njegov stariji brat Nikola uputio mu je rođendansku čestitku putem društvene mreže Instagram.

Naime, Nikola je objavio video-snimak u kojem se mogu videti popularna braća dok u društvu svojih supruga i dece pevaju sa ocem Marinkom pesmu "Sliku tvoju ljubim" Tome Zdravkovića.

- Ne zaboravi me! Ovako smo uvek spontano pevali za naše bitne datume! I ako nije tu, njegov glas će pevati dok pevaju Rokvići i dok se slušaju njegove pesme... Raduj se, Markane! Na mnogaja blaga i radosna leta - napisao je Rokvić kraj klipa koji je nastao pre nekoliko godina.

I ponosna majka Slavica, udovica legendarnog pevača narodne muzike, svom nasledniku uputila je dirljivu rođendansku čestitku.

- Kad padam ti si tu i ne dozvoljavaš da podnem, kad sam tužna uvek uradiš nešto da me do suza nasmeješ. Veoma često i misli mi čitaš dok se znatiželjno u moj pogled zaneseš. Da, uvek si tu. Da razumeš, da zagrljajem lečiš dok se propinjem ko dete da poskočim na prste da poljubac pukne. Gromado moja od čoveka u svakom smislu te reči još većeg srca i ogromne duše. Sreća te sretala, ljubav te pokretala, sa osmehom tvojim sve barikade života neka se sruše. Srećan ti rođendan, sine moj, dušo moje duše. Voli te tvoja majka - napisala je gospođa Rokvić pokraj fotografije slavljenika koji u krilu držoi sina Despota.

Inače, porodica Rokvić će u narednim mesecima imati mnogo razloga za slavlje. Naime, Markova supruga Sara Oster je u drugom stanju i uskoro će na svet doneti ćerkicu, dok Nikola sa svojom izabranicom Bojanom Barović čeka treće dete.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marinkorokvicofficial/Instagram

emotivna čestitkamarinko rokvićmarko rokvićnikola rokvićrođendanSlavica Rokvićtop_slider