MISLIM DA SE UVELIKO VIDI: Bojana Barović pokazala trudnički stomak (FOTO)

Bojana Barović i Nikola Rokvić potvrdili su početkom meseca da očekuju treće dete. Poznati par 4. avgusta proslavio je i 12 godina ljubavi, a samo četiri dana kasnije upriličili su zabavu povodom šestog rođendana ćerke Leone.

Bojana je danas na svom Instagram profilu objavila mnoštvo fotografija sa proslave Leoninog rođendana, a pored male slavljenice, blistala je i ponosna mama.

- Kada izmolimo tatu za jednu fotku - našalila se Bojana na račun svog supruga Nikole koji nije bio raspoložen za poziranje poput lepe trudnice.

Foto: bojanabarovic/Instagram
Foto: bojanabarovic/Instagram

Nekadašnja manekenka blistala je u dugoj plisiranoj haljini.

- Mislim da se uveliko vidi - napisala je Bojana pokraj fotografije na kojoj se može primetiti trudnički stomak, ne otkrivajući u kojem je mesecu, niti pol bebe koju nosi.

Ipak, pevačeva majka Slavica otkrila da će do kraja godine porodica Rokvić postati bogatija za dva nova članam, budući da je i Sara Oster Rokvić, supruga njenog mlađeg sina Marka, takođe u blagoslovenom stanju.

Podsetimo, pored šestogodišnje Leone, par koji je vezu započeo u avanturističkom rijalitiju "Survivor" ima i tri godine mlađeg sina Simeona.

Autor: Nadlanu.com
Foto: bojanabarovic/Instagram

bojana barovićLeona Rokvićmarko rokvićnikola rokvićnikola rokvić bojana barovićSlavica Rokvićtop_slider