Marijana je u VB najviše dala...

Gledaoci se danima pitaju šta je Rkman prilikom čestitanja Marijani rekao i u kakvim je sad odnosima s Nemešom koji mu je u kući bio jedan od najboljih prijatelja. U intervjuu koji je dao za hrvatski "Index" portal Džordž kaže kako su ga bivši stanari jako razočarali, posebno Horvat, a smatra da Nemeš nije trebebalo da onako postupi prema Marijani, te da je u kontaktu gotovo sa svim starim stanarima iz kuće Velikog brata, osim sa Nemešom.

"Čuo sam se s njim dan nakon što je izašao iz kuće. Sad je izgleda deaktivirao svoj profil na Facebooku i posle finala se nisam uopšte čuo s njim. Mislio sam da ce biti na zabavi, ali otišao je, a Marijana je bila sva zabrinuta. Od prvog dana izlaska u kontaktu sam s Draženom, Emom, Milom, Milanom, Slavicom i Radašinom. Čujem se i s Draganom, razmenili smo brojeve, ipak smo mi svi živeli zajedno i provodili dosta vremena skupa", kaže on.

Nemeševim postupkom u finalu nije preterano oduševljen, ali su ga neki stanari još više razočarali.

"Nemeš nije trebalo da se onako ponaša na kraju. Svi su trebali da priđu i čestitaju Marijani. Jako sam razočaran, posebno u Horvata. On je uvek imao lepu reč za svakog, bio je neutralan, pa me je njegov postupak iznenadio. Ostao sam zatečen. Svi smo mi ipak bili zajedno, živeli u jednoj kući i normalno je da jedni drugima čestitamo. Uvek se misli da je namešteno ovo ili ono, ali Marijana je ipak u Big Brotheru najviše dala. Ko je drugi toliko dao? Jedino Nemeš, ali on je ispao ranije", kaže Rkman koji ipak nije želeo da otkrije o čemu je pričao s Marijanom na pozornici.

"Svi me pitaju šta sam joj rekao, ali nije još vreme da to iznosim. Malo sam s njom popričao i zapravo joj dao podršku, rekao sam joj nek bude jaka", kaže taksist iz Njukasla.

"Nisam nikad bio za tu njihovu vezu. Spolja sam video da ona njega ne voli, a on se klinac zaljubio. Ipak, kad je pobedila, morao je da joj priđe i da joj čestita. Nije u redu to kako se poneo", smatra Džordž Rkman.

marijana ?vrljaknemešveliki brat 2011