Santana traži roštilj u Beogradu

"S obzirom da se neće dugo zadržavati u Beogradu, jer odmah posle koncerta Santana odlazi, lista zahteva je izuzetno skromna i zasniva se uglavnom na dosta bezalkoholnog i osvežavajućeg pića, slanih grickalica i raznih vrsta sireva", saopštila je danas Beogradska arena.

Uz to, pošto se Santana ne odvaja od svog Ajpoda (IPod) gde god da ide, navedeno je da u vozilu koje će ga dočekati na aerodromu obavezno bude priključak za Ajpod.

Iz Arene je najavljeno da će Santana svirati oko dva časa, a na spisku mogućih pesama su, između ostalih, "Black Magic Woman", "Oye como va", "Maria Maria", "Smoke on the Water", "Sunshine of Your Love" i "Soul Sacrifice".

Sa Santanom sviraju gitarista i pevač Tomi Antoni (Tommy Anthony), džez klavijaturista Dejvid Kej Metjuz (David K Mathews), trombonist Džef Kresmen (Jeff Crešman), basista Beni Ritveld (Benny Rietveld), i pevač Endi (Andy) Vargas.

Kako je najavljeno, u nekoliko pesama za bubnjevima će biti Santanina supruga Sindi Blekmen (Cindy Blackman), koja je najpoznatija po dugogodišnjoj saradnji sa rokerom Lenijem Kravicom (Lenny Kravitz),
započetoj spotom "Are You Gonna Go My Way?" 1993. godine.

beogradska arenakarlos santana