PROMENIĆU TRI VENČANICE: Udaje se Anja Mit

Lepa glumica Anja Mit izgovoriće sudbonosno "da" u septembru svom izabraniku Ognjenu Vesiću, a kako ga je dugo krila od svih, vest da će stati na "ludi kamen", koju je objavila na Instagramu, iznenadila je i obradovala njene obožavatelje.

Kako je Anja otkrila, varnice između nje i pilota su planule odmah, te je to bila ljubav na prvi pogled:

- Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku - braku.

Pripreme za venčanje se privode kraju, a glumica otkriva da je za taj dan spremila tri venčanice:

- Fokus mi je na sto strana i zaista uživam u ovom periodu. Nikad mi brže dani nisu prolazili. Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Otkriću vam da ću imati tri venčanice i da ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom...

Publika ju je upoznala i zavolela kao Anju Mit, a sada je glumica otkrila da će promeniti prezime i uzeti suprugovo.

- Što se tiče mog prezimena svi su navikli na njega, ali Mit sada prelazi u "umetničko"...

Kako ima mesec dana do svadbe, ovo je poslednji u nizu koji provodi kao neudata žena.

- Nisam bila svesna toga dok mi to ona kroz šalu nije rekla. Primećujem da sam emotivnija i da s nestrpljenjem čekam da kažem "da". Oboje smo vrlo uzbuđeni. Želimo da taj dan bude naš dan, s našim dragim ljudima i da zajedno slavimo korak ka sledećem stepeniku života - rekla je Anja Mit za "Story".

Izvor: Blic.rs
Foto: anjamitofficial/Instagram

anja mitognjen vesićtop_slidervenčanje