TELO BEZ MANE: Nina Badrić pokazala savršenu figuru u prozirnom kupaćem kostimu (FOTO)

Predah od brojnih nastupa koje ima tokom ovog leta, pevačica Nina Badrić pravi, kao po običaju, u svom morskom domu, u gradiću Jelsi, na Hvaru.

Popularna Zagrepčanka koja je pre nešto više od mesec dana proslavila 50. rođendan izgleda bolje nego ikad, a o tome svedoči i fotografija koju je objavila na Instagramu.

Naime, pop zvezda pozirala je u jednodelnom kupaćem kostimu crne boje, koji je istakao njenu savršenu figuru. Uzan struk i vitku liniju naglasili su prozirni delovi kupaćeg kostima.

- Donesi mi zalaske sunca u šoljici - napisala je Nina pokraj fotografije ističući tako koliko joj boravak na moru i predah od poslovnih obaveza prijaju.

Inače, Nina je nedavno otkrila da je do željene linije došla prateći režim ishhrane Novaka Đokovića.

- Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se utrostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim tim kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život. Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na pređašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe - rekla je nedavno.

Autor: Nadlanu.com
Foto: badrich/Instagram

dijetahvarjelsanina badrićrežim ishranetop_slider