POD ISTIM KROVOM SA MAJOM I ALEKSANDRINIM RODITELJIMA: Petar Peca Raspopović ulazi u "Zadrugu 6"

Petar Peca Raspopović navodno ulazi u "Zadrugu 6", gde će biti sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković, s kojom je nedavno raskinuo.

Pod istim krovom naći će se i roditelji Aleksandre Subotić, s kojom ima sina Jovana, a koju je prevario s Majom - Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

- Produkcija "Pinka" pregovara s Pecom da makar na nekoliko meseci uđe u rijaliti. Oni veruju da bi to bio pun pogodak za gledanost, pošto cela Srbija priča o njegovoj aferi s Majom. Za sada su se načelno dogovorili, ali ostalo je još da Peca proveri kakve su mu poslovne obaveze u narednom periodu i javi kada bi mogao da se priključi rijalitiju - otkriva izvor.

- On tvrdi da sa Aleksandrom već dugo nije bio u dobrom odnosu i da su već neko vreme živeli odvojeno pre nego što se smuvao s Majom. Takođe, na razgovoru sa produkcijom rekao je da ni Sandra nije bila baš cvećka u braku, a da sada od sebe pravi žrtvu. Jedino ga brine to što bi u rijalitiju živeo s Majom, koja je nepredvidiva i koja bi mogla da mu pravi ozbiljne probleme - priča izvor.

S njim bi u narednu sezonu trebalo da uđu i Aleksandrini roditelji.

- Karađorđe je oberučke dočekao poziv za "Zadrugu" jer je u finansijskim problemima i radi kao dostavljač hrane. Obećao je da će ispričati sve što zna o Peci, Maji... Ljuba generalno voli rijaliti i za dobar novac uvek je spremna da učestvuje u njemu. Ona jedva čeka suočavanje sa Pecom i Majom. "Urnisaću ih! Zažaliće što su se rodili", rekla je Ljuba kad je dogovarala ulazak - prepričava sagovornik.

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević kaže da su Maja i Peca pun pogodak za rijaliti.

- Njih dvoje su odlični za "Zadrugu"! Trenutno su tema broj jedan, koja trese ceo Balkan. Znajući Maju, verujem da će zidovi "Bele kuće" popadati zbog haosa! Ipak, žao mi je Aleksandre ako bude morala da ih gleda na televiziji - priča Dragojević.

Braća blizanci Nenad i Predrag Lazić naći će se 9. septembra na imanju u Šimanovcima. Neca Tiktoker već je učestvovao u "Pinkovom" rijalitiju i prošao prilično neslavno. On je priznao da je homoseksualac i da je zaljubljen u Boru Santanu, da bi posle "Zadruge" tvrdio da je sve slagao samo da bi bio u centru pažnje. Ovog puta će mu se pridružiti brat, za koga kažu da je ozbiljniji i zreliji od Nece. Pored njih, među zadrugarima će se naći i Miki Đuričić, Lepi Mića, Stanija Dobrojević, Nadežda Biljić i Toma Panić...

Izvor: Informer.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Aleksandra Subotićkarađorđe subotićljuba pantovićmaja marinkovicZadrugaZadruga 6