FALI PUZLA ZA KOMPLETNU SLIKU: Igor Kojić objavio fotografiju Aleksandra Popovića, Milan više nema ništa protiv

Tokom proteklih 10 godina na Instagram profilu Severine Vučković retko smo mogli da vidimo fotografije njenog sina Aleksandra Popovića. Malenog Aleksandra pevačicini pratioci mogli su da vide maskiranog u kostime junaka crtanih filmova ili uslikanog s leđa. Ukoliko bi se pop zvezda osmelila da objavi neku od naslednikovih slika ekspresno bi bila obrisana, jer je njen bivši emotivni partner, a dečakov otac, srpski biznismen Milan Popović, smatrao da taj čin predstavlja narušavanje detetove privatnosti.

Isto pravilo važi za srpske i hrvatske medije, a do danas je morao da ga poštuje i Severinin bivši suprug Igor Kojić. Ali, izgleda da se situacija promenila.

Naime, Kojić je danas, najpre, na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj u društvu Milana Popovića pozira na plovilu i uputio mu zahvalnost što je na proslavu njegovog 35. rođendana doveo i svog sina Aleksandra, a zatim je otišao korak dalje i učinio ono što mu je ranije bilo zabranjeno - objavio je fotografiju na kojoj pozira sa Milanom i njegovim i Severininim naslednikom uz neočekivan komentar.

- Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je, i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzla za kompletnu sliku al' naći ćemo je dogodine u punom sjaju - napisao je pokraj fotografije Igor i dodao haštag "ljubav se ljubavlju vraća" koji Severina redovno postavlja uz svoje objave na Instagramu.

Vreme će pokazati da li je Igor mislio na bivšu suprugu.

Inače, pevačica se još uvek nije oglašavala povodom prijateljstva koje je planulo između njenih bivših emotivnih partnera.

Autor: Nadlanu.com
Foto: igorkojic/Instagram

aleksandar popovićigor kojićmilan popovićseverina vučković