TRE SORELE: Priča o zatvorenoj, maloj sredini u kojoj su sve ljudske želje, potrebe i slobode sputane večeras u "Teatrijumu"

"Ustanite, molim Vas. I prestanite već jednom da molite. Koga molite, zašto molite? Ne molite, uzmite ono što Vam pripada. Šta ste dobili moljenjem? Gamižete ovđe između ovih vlažnih zidova i izmišljate bolji svet u vašoj crnoj libri. A svet je svuda oko Vas, čeka na Vas! Nema moljenja. Da je Bog hteo da Vam koju molitvu usliši, već bi to uradio. Pomaknite se iz ovog kovčega i onda radite šta hoćete. Pišite, volite, igrajte na kiši, bilo šta."

Režija: Aleksandar Đinđić i Ivana Terzić
Igraju: Snežana Džogović, Milica Vraneš, Nevena Nedeljković, Milica Grbović, Ljiljana Milošević, Luka Potparić, Milan Pelivanović, Milena Radovančev

"Tre sorele" su priča Stevana Koprivice o zatvorenoj, maloj sredini u kojoj su sve ljudske želje, potrebe i slobode sputane. Tri sestre provode svoju mladost okovane strogim pravilima koja im nameće brat, dok se ne pojavi mladi stranac. On u njima probudi sve čežnje i sve zatomljene strasti i samim tim, za njih on postaje i sam đavo, ali i sami Bog. Da li bokeška legenda i kuća sa zazidanim prozorima "Tre sorele" u Prčnju, po kojoj je i nastala ova legenda, krije neke mračnije tajne ostaje nam da sami protumačimo.

Nedelja, 28. avgust, 21.00h. Cena ulaznice 1.000,00 RSD.

Ulaznice za ovu predstavu možete kupiti na sajtu tickets.rs.

Izvor: Pozorište "Teatrijum"
Foto: Promo

Pozorište TeatrijumStevan KoprivicaTeatrijumtre sorele