Besplatne ski karte za autore najlepših skijaških fotografija

Olimpijski centar Jahorina i regionalni skijaški časopis "SkiYu" pozivaju sve ljubitelje fotografije, talentovane fotografe, ali i one malo manje talentovane, da svojim fotografijama učestvuju u "Konkursu za najbolju skijašku fotografiju", koji raspisuje "SkiYu", regionalni skijaški časopis, a čije učesnike, besplatnim ski kartama, nagrađuje najmoderniji skijaški centar u Jugoistočnoj Evropi, Olimpijski centar Jahorina.

Autori 10 najveličanstvenijih fotografija koje oni podele u "Facebook" grupi SKI YU - Regionalni skijaški magazin prema oceni stručnog žirija, te broju "lajkova", postaće vlasnici trodnevne karte za skijanje na Jahorini u zimskoj sezoni 2022/2023, u željenom terminu, dok će odabrane fotografije biti objavljene i u "SkiYu" časopisu. Polovinu bodova moći će da dodeli stručni žiri, dok će drugu polovinu dodeljivati vlasnici "Facebook" naloga koji budu ostavljali svoj "lajk" ispod fotografija koje su im se najviše dopale.

*Veoma je važno pomenuti da je u tekstualnom obliku potrebno naglasiti ime i prezime osobe ili osoba koje se nalaze na fotografijama, kao i mesto i vreme nastanka fotografije.

Od 1. oktobra 2022. godine "SkiYu" časopis, po prvi put, naći će se na kioscima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Makedoniji, i svojim sadržajem, čitaocima koji vole skijanje i boravak na planini, ali i onima koji su često intrigirani odmorom u zimskim mesecima na jednoj od planina zemalja bivše Jugoslavije, biti savršen vodič za planiranje. Kupovinom "SkiYu" časopisa, čitaoci će imati priliku da na jednom mestu saznaju koja su to poznata skijališta iz republika nekadašnje zajedničke države, broj i težinu staza kojima ona raspolažu, na koji način da izaberu najbolji smeštaj na planini, ali i najboljeg instruktora skijanja omiljenog skijaškog centra, na kojim mestima da pronađu najukusniju gastronomsku ponudu lokalnih jela, koje savete vredi poneti sa sobom prilikom kupovine skijaške opreme, kao i raspone cena svega prethodno pomenutog.

Prelepi tekstovi i fotografije ovog sjajnog časopisa biće praćene informacijama o zanimljivim, prirodnim i istorijskim atrakcijama u blizini skijaških centara, ali i neverovatnim intervjuima sa poznatim skijašima iz svih država bivše Jugoslavije, u čak 20.000 primeraka.

Izvor: Promo
Foto: Promo

fotografijajahorinakonkurs za najlepšu fotografijuOlimpijski centar Jahorinaregionalni skijaški časopisSkiYu