IMALA SAM BENIGNI TUMOR: Luna Đogani progovorila o operaciji i otkrila detalje zdravstvenog stanja

Pobednica duge sezone rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani oglasila se nakon operacije koju je imala i istakla da je sada sve u redu sa njenim zdravstvenim stanjem.

- Biće ovo kratak video ali važan za sve vas, ali i mene. Moram da kažem da nisam želela da se sazna da sam imala intervenciju, ali eto u bolnici se sve sazna, tamo mi je dosta ljudi prilazilo, prepoznali su me. Moram da se zahvalim svima u bolnici "Dragiša Mišović" jer su vodili računa o meni, operacija je prošla dobro. Nema razloga za brigu ja sam dobro, došla sam kući. Htela sam da snimim video da podstaknem devojke i žene, kao što je mene podstakla jedna žena koja je prošla pakao sa promenama na dojkama, da idemo na regularan pregled dojki - započela je, pa nastavila:

- Nikada ne možeš da znaš šta se dešava jer ne moraš ništa da osetiš, niti napipaš. Ja sam tako otišla na pregled dojki jer je mama imala benigni tumor, i doktorka mi je našla promenu na levoj dojci i rekla da ne mora da znači ništa, može da bude hormonski jer sam se porodila pre godinu dana, a može da bude i nešto drugo. Uradila sam odmah biopsiju, čekala sam tri četiri dana rezultate koju su pokazali da je ta promena benigna. Doktorka nije htela da kaže tumor, ali svaka ta promena je benigni tumor koji bi trebalo da se odstrani jer bi za deset godina moglo biti nešto loše. Ja sam paničar i rekla sam da hoću odmah da se operišem, da budem mirna i da ne razmišljam. Dobila sam preporuku hirurga, čula se i otišla na konsultacije i zakazala operaciju. Odradila sam sve analize, sat i po je trajala operacija, probudila sam, imam rez i konce, zavoj. Nemam tegobe, nije ništa strašno zato hoću da zamolim sve devojke i žene da idu redovno na kontrole jer svakome može da se desi. Posvetite se svom zdravlju, nemoj da vam to bude manje važno. Kada nemate zdravlje, nemate ništa - završila je Luna.

Izvor: Blic.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

benigni tumorluna đoganioperacijapromena na dojcitop_slider