PRIMENITE IH: Seksi saveti za sve žene koje su isuviše lenje da budu gore

Naravno, ponekad se dogodi da zaista nemate snage, ali imate želju za seksom, pri čemu verovatno sav posao prepuštate vašem muškarcu. Nema potrebe da se osećate loše zbog toga, jer svima se to ponekad događa. Međutim, ono što ne želite je da budete loša devojka, odnosno ona koja na leđa svog muškarca svaljuje sav težak rad.

Postavlja se pitanje, šta možete da uradite ako ste previše lenji ili umorni da biste bili gore? Zapravo, mnogo toga. Postoji čitav niz stvari koje možete da primenite kako biste ipak bili aktivni u toku seksa i pokazali svoje angažovanje. U redovima koji slede donosimo vam fantastične savete, zbog kojih niti jedan muškarac nikad više neće osetiti da ste pasivni u toku seksa sa njim.

Upotrebite svoje nokte

Mnogo toga možete uraditi dok ste na leđima, pod njim. Dovoljno je da imate i vrlo male nokte koje možete iskoristiti kao svoje seksi oružje. Zgrebite ga po koži, ali ipak budite dovoljno nežni da mu ne nanesete bol.

Pomerajte svoje kukove pod njim

Iako ste u "podređenom" položaju, uvek vam ostaje mogućnost da pomerate svoje kukove i zadajete ritam koji vam odgovara. Možete i da pratite ritam koji on zadaje, ako želite još više da mu ugodite.

Ostavite nešto od odeće na sebi

Ako ste dovoljno lenji da se popnete na njega, budite isto tako i kada je skidanje odeće sa sebe. Zašto? Ovaj čin dovodi do toga da mu nije svaki deo vašeg tela potpuno dostupan i da je nešto ostavljeno mašti da odradi svoje.

Ne štedite na poljupcima

Možda ne možete da ga ljubite po celom telu budući da vas je zarobio pod sobom, ali možete da ga obaspete poljupcima po vratu, ramenima, grudima, ušnoj resici i svakako usnama.

Uspostavite kontakt očima

Još jedna predivna prednost ovog položaja je mogućnost uspostavljanja kontakta očima sa voljenom osobom. Njemu će biti neodoljivo da vas gleda direktno u oči dok vam pričinjava zadovoljstvo.

Obmotajte svoje noge oko njega

Sjajan način da doprinesete vođenju ljubavi u ovoj pozi jeste da svoje noge ukrstite njemu na leđima ili oko vrata. Ovo će vas učiniti zaista pripijenim jedno uz drugo i dovesti iskustvo na najviši nivo.

Poslužite se svojim prstima da pojačate intenzitet

Ako vam u misionarskoj pozi teško polazi za rukom da doživite orgazam, uvek se možete poslužiti prstima da sebe dodatno stimulišete. Ne brinite zbog svog momka, njemu će biti zadovoljstvo da vas posmatra dok to radite.

Dodirujte svoje grudi

Kada stvari postanu zaista uzbudljive jednom ili sa obe ruke možete da zgrabite svoje grudi, pod uslovom da se on već ne bavi njima. Sama slika vaših ruku kako dodiruju vaše grudi, njega će dovesti do ekstaze.

Recite nešto prljavo

Drage naše, nipošto nemojte da ćutite! Obavezno se poslužite prljavim govorom kako bi podigli atmosferu. Možda ne možete mnogo da pomerate svoje telo, ali definitivno možete svoje usne.

Zadajte mu nekoliko sočnih ugriza

Dok mu budete šaputali nešto prljavo gricnite ga za uho, usnu ili bradavicu, dovoljno jako, a opet nežno i senzualno.

Prođite prstima kroz njegovu kosu

Još jedan detalj koji ne biste smele da zaboravite jeste njegov potiljak koji čezne za vaši dodirima. Takođe, obema rukama možete da prođete kroz njegovu kosu i učinite da se sav naježi.

Izvor: Ženskimagazin.rs.
Foto: Ilustracija/Freepik.com

grudipoljupciprljave rečiseksseksi savetseksi savetizadovoljstvo