ČAK I KADA SU U NOVIM VEZAMA: Koja četiri pripadnika Zodijaka maštaju o bivšima?

Nekad su raskidi nakon godina i godina veze neizbežni, jer ste svesni da sa osobom sa kojom ste nećete moći da ostvarite skladan brak. Razlozi variraju, ali su uglavnom vezani za nekompatibilnost ili protivljenje porodice. Uprkos raskidu i stupanju u brak sa nekim drugim, određeni pripadnici zodijaka nastavljaju da gaje osećanja prema bivšima, da o njima maštaju i zamišljaju zajednički život.

U nastavku teksta saznajte ko su oni.

Jarac

Postoje neki zvezdani znaci koji se ne mogu naterati da rade po nalogu čak ni svojih roditelja. Oni sami biraju svoje životne partnere i to su često ljudi koji su, iznad svega, imućni.

Dakle, dok Jarčevi biraju bogatog partnera, oni i dalje žude za svojim bivšim i iskoristili bi svaku priliku da ih vide. Oni takođe imaju tendenciju da imaju živopisne fantazije o bivšim ljubavnicima.

Blizanci

Iako su skloni flertu, malo je verovatno da će se Blizanci oženiti protiv želja svoje porodice.

Ipak, njihova srca će ostati uz svog bivšeg partnera za koga su se nadali da će im biti bračni partner. Često bi sanjali o njima i životu koji su mogli da žive zajedno.

Ribe

Ribe često mogu da osećaju gorko žaljenje koje dolazi nakon donošenja ishitrenih odluka zbog kojih moraju da pate.

Što se tiče srca, Ribe su emotivne i verovatno će imati promenljiv odnos sa emocionalno nasilnim partnerima.

Dakle, iako bi prekinuli toksičnu ljubav i venčali se sa boljom osobom i dalje bi žalili zbog raskida i maštali o bivšem, što može biti štetno za njihovog supružnika.

Rak

Rakovi imaju oscilacije poverenja, burnije od bilo kog drugog znaka u njihovom privatnom životu. Oni će imati tendenciju da sanjaju svog bivšeg onog trenutka kada se stvari u njihovom braku pokvare. Ali, oni su lojalna stvorenja koja će se pobrinuti da zapravo ne varaju svog supružnika.

Ovo ponašanje sanjanja njihovog bivšeg se vremenom menja. Obično nakon što dobiju decu i naprave nova sećanja.

Izvor: Luftika.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

flerthoroskopljubavmaštanjeraskidvenčanjeveza