OKRENUO SI MOJ SVET NAOPAČKE: Sofija Milošević uputila emotivnu rođendansku čestitku sinu Alekseju (FOTO)

Poznata manekenka Sofija Milošević tokom skladne ljubavne veze sa fudbalerom Lukom Jovićem rodila je sinove Alekseja i Teodora.

Stariji Aleksej danas je napunio dve godine, a ponosna majka uputila mu je emotivnu rođendansku čestitku putem društvene mreže Instagram.

- Ne postoji reč koja može da opiše ljubav koju osećam prema tebi. Okrenuo si moj svet naopačke i probudio emocije za koje nisam mogla ni da zamislim da postoje. Gledam te kako rasteš, svaka mala promena i svaka sitnica koju naučiš svakoga dana je blagoslov za mene i ispunjava moje srce na najlepši način. Kada mi se nasmeješ, topim se i nikada nisam mogla da razumem magiju imanja dece dok nisam dobila tebe. Tvoj brat i ti ste moje najveće blago. Srećan drugi rođendan mom dečaku. Voli te beskrajno tvoja mama - napisala je plavokosa dama pokraj crno-belih fotografija svog preslatkog naslednika.

Podsetimo, tridesetjednogodišnja lepotica i napadač italijanske "Fjorentine" zavoleli su se tokom leta 2019. godine. Menekenka je ubrzo zatrudnela, a tokom odmora na Kapriju Jović ju je zaprosio. Pavi sin popularnog para rođen je 8. septembra 2020. godine, dok je njihov mlađi naslednik na svet došao 28. marta ove godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sofijamilo/Instagram

Aleksej JovićLuka Jovićrođendanska čestitkasofija miloševićTeodor Jovićtop_slider