VELIKI ŠEF POVEĆAO IZNOS GLAVNE NAGRADE: Večeras počinje "Zadruga 6"

Šesta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga" pompezno startuje, a pred nama je spisak učesnika kakav do sada nije viđen.

U ovoj sezoni takmičiće se starlete, glumice, ubice, bivši robijaši i kriminalci, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Šesta sezona opet će vratiti neke od starih rijaliti-igrača koji su tokom "Zadruge 5" bili najkomentarisaniji, ali se očekuju razna nova lica, spremna na sve da dođu do pobede i osvoje 70.000 evra.

Kad su stari rijaliti-igrači u pitanju, veteran rijaliti-programa Miroslav Miki Ðuričić bio je prvi potvrđeni učesnik "Zadruge 6", a odmah za njim i nekadašnji kriminalac Kristijan Golubović.

Tu je i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag, ali i Marko Petrušević Petrući. Kad su nova imena u pitanju, već sada se diže velika prašina oko Anite Stanojlović, koja će pred kamerama po ulasku progovoriti o teškoj životnoj priči. Svoju sreću okušaće i Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Dulević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić i drugi.

Pravo iznenađenje za gledaoce biće ulazak Zvezdana Slavnića, sina proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a kako se spekuliše, u toku su pregovori da i sportista naknadno uđe u Imaginarijum. Zvezdan je publici najpoznatiji po brojnim nezakonitim radnjama sa one strane zakona, ali i po vezi s tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako se već najavljivalo, biće zanimljiv njegov susret s Kristijanom Golubovićem, što publika s nestrpljenjem već sada iščekuje.

Tokom trajanja nove sezone planiraju se gosti iznenađenja, ali produkcija ružičaste televizije drži u strogoj tajnosti imena zvezda koje će se priključiti ekipi posle 9. septembra.

Dobro poznate zadrugarke Dalila Dragojević, Maja Marinković i Aleksandra Subotić biće u ekipi VIP takmičara, pa će, kao specijalni gosti, ući pred sam kraj. Kako se spekuliše, Aleksandra i Maja će pred kamerama da nastave raspravu zbog afere Peca Raspopović, a priča se da će se Marinkovićki u rijalitiju pridružiti i otac Taki Marinković.

I u šestoj sezoni gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu "Zadruge": učesnici će biti smešteni u Beloj kući, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, razmišljanja će deliti s Drvetom mudrosti u rajskom vrtu. Žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, "Dubiozi" i Šiša baru, a vođa će s omiljenom osobom spavati u hotelu. Sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija.

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs
Foto: TV Pink/Promo

dalila dragojevićFilip Carkristijan golubovićlepi mićamaja marinkovicMiroslav Miki ĐuričićNikola Grujić GrujaTaki Marinkovićtop_sliderveliki šefZadrugaZadruga 6