ZAVODNICE BEZ PREMCA: Koje osobine poseduju fatalne žene?

Skladne crte lica i savršena figura ne znače ujedno i seksepil i privlačnost. Stav, energija, harizma i druge osobine jesu ono što suštinski osvaja. Ne kaže se bez razloga "lepota je u oku posmatrača", pa i ljudi koji ne zadovoljavaju naše kriterijume lepote, drugima su možda savršeni. Ono što zaista osvaja muškarca jesu određene osobine kod žene.

Ona voli i poštuje sebe

Ljubav prema sebi je najbitnija stvar koju svako mora naučiti. Niko nije savršen, a žena koja je svesna sebe, zna i svoje mane i vrline, ali prihvata sebe u potpunosti. Ako se prema sebi ophohite sa poštovanjem i svesni ste koliko vredite i muškarac će ceniti vas. Onako kako se ophodimo prema sebi, učimo i druge kako da se ophode prema nama.

Strast i energija

Strast i energija koje isijavaju iz žene nisu vezane isključivo za erotiku i seks. Muškarcima su privlačne one pripadnice lepšeg pola koje imaju hobije, uživaju u svom poslu ili su strastveni zaljubljenici u prirodu, životinje, umetnost. Žene kojima sijaju oči od strasti i energije prema različitim aktivnostima, fatalne su suprotnom polu.

Sigurna je u sebe

Žena koja je sigurna u sebe svesna je svojih promašaja, nedostataka i neuspeha, ali ona uvek ide napred i ne dozvoljava da je išta sputa. Takvu osobu prepoznaćete po tome što nema potrebu da ponižava i ogovara druge da bi sebe uzdigla. Prema drugima se ponaša onako kako bi i želela i da se prema njoj ophode.

Optimizam

Negativne i pesimistične osobe nemaju mnogo prijatelja, a zasigurno niko se ne oseća prijatno pored osobe koja se konstantno žali na svoj život. Upravo one žene koje su vedre i optimistične će privući muškarca. Njihov vedar duh je ono što pleni i što će probuditi želju kod suprotnog pola da budu pored osobe koja sa osmehom na licu prolazi kroz život.

Dovoljna je sama sebi

Kada naučite da ste dovoljne same sebi i da vaša sreća ne zavisi ni od jedne osobe u vašem životu, paradoksalno zvuči, ali privući ćete više muškaraca. Potrebno je zavoleti život i prilike koje pruža, a ne pogrešno vezivati sreću za drugu osobu. Fatalne žene uživaju i kada su same i ne osećaju potrebu da u svakom trenutku moraju da imaju partnera.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

energijafatalne ženeoptimizamprivlačnoststrastzavođenje