"NAMESTILA" JE SVEŠTENIKA ZA 50.000 EVRA I POSLALA GA U ZATVOR: Robert Mitrović tvrdi da njegova bivša supruga Viktorija laže da je bila silovana (VIDEO)

U emisiji "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević razgovarao je sa Robertom Mitrovićem, bivšim mužem Viktorije Mitrović.

- Kada je prošle godine Viktorija Mitrović govorila o svojim traumama, cela Srbija je plakala... To je priča koja je ganula ceo region. Njen bivši suprug je ispričao potpuno druge stvari o njoj. Milioni su slušali tvoj razgovor sa Matorom, ali i sve ono što si pričao pre ulaska. Ti si tvrdio da Viktorija nije silovana od strane sveštenika. Dajem ti sada šansu da ispričaš sve što imaš, da otkriješ kakav si pakao proživeo zbog braka sa njom. Čuli smo za njenu priču, hajde sada da ti kažeš svoju stranu - govorio je Milan.

- Prvo bih pozdravio moje roditelje i moju ćerku. Svoje dete sam video pre dve i po godine - rekao je Robert.

- Za početak reci da li je Viktorija silovana? Gde ste se upoznali? - pitao je Milošević.

- Upoznali smo se u Kragujevcu, došla je na slavu sa svojim ocem. Njen otac joj je bio staratelj zbog prošlosti koju je imala. Imala je traume i od strane njenog oca. Jedno veče, kada smo legli, rekla mi je da je imala nekog dečka koji je bio dosta starije od nje. Ona je imala 12 godina, a on je bio duplo stariji od nje. Viktorija živi samo sa babom i dedom, kojima je samo novac bitan - odgovorio je.

- Da li si siguran u ovo što govoriš? - pitao je voditelj.

- Ona je meni to lično rekla, ne mogu ništa da tvrdim! Ona je meni to rekla... Niko to nije znao, rekla je samo tetki i to posle dva meseca. Baba i deda su rešili da optuže sveštenika da bi uzele ogromnu materijalnu nadoknadu. Ja sam imao i te poruke, u kome je sve to pisala, imam dokaz oko toga. Ne kanalim ja nju, meni je glupo. Ipak je ona majka mog deteta... Devojka koja je sve to preživela, sve traume, valjda je zato i radila sve što jeste... - izjavio je Mitrović.

- Sveštenik je ležao u zatvoru pet godina, valjda ne bi toliko da je to istina. Kada sam jednom prilikom došao da vidim dete, svi su izašli na ulicu i pitali su me pa gde sa njom baš da imam ćerku... Ne zbog nje, nego zbog babe i dede koji su takvi. Niko od tih ljudi ne veruje da je sveštenik to uradio... Ja sa druge strane, zbog svega što sam doživeo, nekako verujem da ona nije silovana... Videli ste kako se ona ponaša prema muškarcima. Ako sam ja nju, kako je rekla, zaista psihički maltretirao, zašto me je trpela? Svi smo videli kako ona ništa ne trpi, a najmanje nasilje - nastavio je Robert.

- Viktorija je govorila da si bio jako loš prema detetu, da si je maltretirao? - nastavio je Milošević.

- Ne mogu ja sada da pljujem. Pet godina je bila idealna žena, bila je super. Kada smo bili u Nemačkoj, jednom sam sam otišao u lokal gde smo stalno išli, došao sam da vidim gde je i šta je, jer nije došla do kasno, a zatekao sam je sa muškarcima. Nisam ništa konkretno video, bio je mrak, ali ona, posle toga, nikada više nije bila ista. Kada smo se vratili ovde, nismo imali lep odnos - odgovorio je Mitrović.

- Rekao si da ćeš se truditi da joj oduzmeš dete? - pitao je voditelj.

- Da. I dalje se trudim. Ona je bila sa jednim momkom u vezi, koji je bio estradni menadžer, ali i makro. Imam dokaze i prepiske za sve ovo što pričam - dodao je Robert.

- Koje ti prepiske imaš? - pitao je Milan.

- Imam poruke koje govore da je on nije silovao i da je bar uzela 50.000 evra. Rekao sam joj "namestila si čoveka", a ona mi je uzvratila: "bar sam uzela 50.000 evra" - rekao je Robert.

- Ona je rekla da su te pare proklete - dodao je voditelj, pa je pitao:

- Da li bi smeo da se suočiš sa Viktorijom oči u oči - pitao je Milošević.

- Da. Nikada nisam imao situaciju da sedim sa njom i da rešavam te stvari konkretno. Ona jednostavno uzima dete i ode - rekao je Robert.

- Kada si poslednji put video svoju ćerku - pitao je Milan.

- Pre dve i po godine, sad u oktobru puni pet. Čuli smo se preko telefona. Kada sam ulazio u "Zadrugu" pitao sam je da li smem da vidim dete, ona je rekla "ne". Imam od Suda da mogu da vidim dete, kad god joj napišem poruku da treba da dođem po dete, ona mi napiše da nije u Beogradu, a kad odem tamo, nikoga ne zateknem - rekao je Robert.

Voditelj je podigao i Jovanu Tomić Matoru.

- Ja bih volela da se suoče. Pružio mi je ruku i odmah mi je bilo zanimljivo. Krenuli smo da pričamo odmah o tome, Viktorija nam je pričala o njegovoj porodici, kako su se tukli, kako su krali. Ja sam ga pitala, on je rekao da je za to pričala istinu, ali za drugi deo nije pričala istinu. Ja sam se odmah sledila i pomenuo mi je tu priču za makroa, tog nekog menadžera koji je uticao na nju, ne znam šta je još radio i da im zato brak nije valjao - rekla je Matora.

- Ona je mene prevarila sa drugim muškarcem u braku. Na nju je uticalo da mi ne daje dete da viđam - ubacio se Robert.

- Rekao mi da nije dugo videodete, kako je došao da se izbori za tu istinu. Rekao mi je da neće moći da priča razgovetno, kako će se potruditi, pa sam odmah posumljala - rekla je Matora.

- Ja sam išao u Pločice posle dve i po godine, kad sam hteo da vidim dete, ja sam plakao za detetom kao kiša. Moja ćerka me nije prepoznala, pa me je prepoznala posle nekog perioda, kad mi je ćerka rekla: "Tata" - dodao je Robert.

- Pitala sam ga da li još uvek voli Viktoriju, njemu su bile pune oči suza i rekao je da se to vidi. Mislim da izmišlja, ne verujem mu ja mnoge stvari - rekla je Matora.

- Kako može neko da ne vidi dete toliko? - rekao je Lepi Mića.

- Zato što je pretila tim estradnim menadžerom, da će da gepekuju dete mog brata - rekao je Robert.

- Ma, popuši mi kur*c taj menadžer. Ovo je priča socijalna, kao da si gej - vikao je Mića.

- Rekao mi je da su mu slali preteće poruke, ali mi je na kraju cele priče rekao da je još uvek voli - rekla je Matora.

- Koja je etika da ti neko kaže da je namestila da je silovao sveštenik, a ti je ženiš? Gura sveštenika u zatvor za silovanje, uzima pare, a onda je ženi - skočio je Mića.

- Niti verujem njemu, niti ovamo. Istina je jedna. Mogu da komentarišem njega, on apsolutno nije pokazao da je miran i staložen. Mislim da je kivan na Viktoriju zbog Marka Osmakčića - rekla je Matora.

- Video je ženu u mraku sa nekim muškarcem, a traži dokaz. Pa koji dokaz - vikao je Mića.

- Ja sam juče prisustvovala kada ga je Aleks podbola, on je i te kako odgovorio. Sve ostalo, nećeš oprati to tako što ćeš da ispričaš ovo - rekla je Tomićeva.

Reč je dobio Miki Đuričić.

- Ja sam prvi izneo to što se desilo Viktoriji. Reći ću samo jednu stvar, radi se o silovanju devojčice od 12 godina. Postoji nešto što se desilo, dokazi i tako dalje. Da svi poveruju večeras njemu i da postoji jedan posto da je silovano dete, treba da ćutimo. Ti si izneo svoju priču, a nadležni organi će da ispitaju ovo. To što si ti sada rekao je monstruozno. Ti ćeš morati to da potkrepiš dokazima - rekao je Miki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Robert MitrovićViki Mitrovićviktorija mitrovićZadrugaZadruga 6