UDARILA SAM DEVOJKU, PLJUNULA ME JE PRED SVIMA: Aleksandra Prijović progovorila o incidentu na nastupu

Voditelj Ognjen Amidžić u emisiji "Amidži šou" ugostio je popularnu pevačicu Aleksandru Prijović, koja se dotakla navoda da se jednom prilikom potukla sa nepoznatnom devojkom na svom nastupu.

- Pa, nisam se potukla... Imala sam neprijatnu situaciju, da, desio se incident, devojka me je vređala ceo nastup. Upućivala mi je pogrdne reči, ali nisam htela da joj uzvratim. Jesam malo po pridodi onako... Možda ne izgledam tako, ali sam jedva izdržala. Međutim, kada sam prolazila pored nje, devojka me je pljunula. Onda sam odreagovala tako, udarila sam je - priznala je pevačica i nastavila:

- Bila je pripita, pijana, kako god, a ja nisam mogla da se suzdržim, pa sam malo burnije odreagovala, ali sve je okej. Bilo je raznih situacija, često ima zanimljivih gostiju koji neartikulisano igraju, pa mi to bude smešno. Kad krenem da se smejem, ne mogu da se zaustavim. Jednom mi se desilo da krenem da pevam pesmu i stanem! Ne mogu da nastavim, ne znam više ni tekst od smeha, desi se tako da me uhvati i ne mogu da se zaustavim - rekla je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Aleksandra prijovićincidentnastup