Publika i žiri biraju Najbolju skijašku fotografiju: Pobednici dobijaju trodnevne ski-passove!

Regionalni skijaški magazin "Ski YU" pokrenuo je Izbor za najbolju skijašku fotografiju. Na Fejsbuk stranici magazina nalaze do sada pristigli radovi, a svi koji imaju neke atraktivne foto-uspomene sa zimovanja mogu da ih postave na toj stranici do nedelje, 18. septembra.

Autori 10 najboljih fotografija dobiće trodnevni ski-pass u OC Jahorina u sezoni 2022/2023.

Sve radove će u ponedeljak, 19. septembra, oceniti žiri u stastavu: Marija Nišić, art menadžer OC Jahorina, Mladen Sekulić, fotograf Color Media Communications i Đorđe Pavlov Kortina, maneken i ski-instruktor.

Lajkujte svoje favorite na Fejsbuk stranici "Ski YU" pošto će glasovi žirija nositi 50% bodova a glasovi publike (broj lajkova) drugih 50%.

U utorak će na Fejsbuk stranici "Ski YU" biti objavljena imena autora 10 najboljih fotografija a one će biti i štampane u magazinu koji će se na svim kioscima u regionu pojaviti 1. oktobra.

Đorđe Pavlov Kortinafotografijajahorinakonkurs za najlepšu fotografijuMarija NišićMladen Sekulićnajbolja fotografijanajlepša fotografijaOlimpijski centar Jahorinaregionalni skijaški časopisski passSki Yu magazinskijaški magazinSkiYu